KOSScz Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli když někdo stáhne nějakou hru z psn a pošle mi ji. pojede mi taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 tak cojhdgujhdtjrtdg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 poslat asi nepude musíš kupovat jinak to nejde :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 A když jsi udělam učet na pay pal tak přijde mi domu nějaka kreditka nebo něco takoveho?? nějaka pošta?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jjunior Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 nn tam se pouziva jen mail a heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 A když jsi udělam učet na pay pal tak přijde mi domu nějaka kreditka nebo něco takoveho?? nějaka pošta?? Kreditku musíš vlastnit (nebo stačí internetový bankovní účet) ,pokud vlastníš propojíš si ji s Paypalem ;) Přez Paypal můžeš pak platit hry na PSN nebo různý věci na internetu ,je to rozšířená elektronický peněženka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli když někdo stáhne nějakou hru z psn a pošle mi ji. pojede mi taky?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.