plast88 Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 prosím o pomoc při výměne hdd v mém ps3 je 120gb hdd a zakoupil jsem 250gb hdd když je prohodím tak to napíše že to mám restartovat tlačítky START a SELECKT ale nic to nedělá???? píše to please wait a nic. dnes jsem to zkoušel snad hodinu a nic nevíte někdo jak prohodit hdd?? nepotřebuji nic zálohovat prostě jen chci větší hdd moc děkuju!!!:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Když jsem u své PS3 FAT 40GB měnil HDD, tak jsem ho naformátoval pomocí PC na NFTS. Po vložení do PS3 se spustilo formátování HDD. Pokud ti nejde nastartovat, zkus vypnout PS3, zapnout a podržet tlačítko zapínání do dvojitého pípnutí. Měla by se vypnout a na podruhé stejným způsobem přepnout do servisního modu, pak vem ovladač, zapoj ho do USB portu PS3 a zmackni tlacitko PS melo by ti naběhnout servisni rozhrani v něm vyber format HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plast88 Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 furt stejný, píše to ... the system software cannot be run correctly. press the ps button to try to restart the system if the system cannot be restarted, the system partition of the hard disk must be reformatted and you must reinstall the system software. connect storage media that contains update data of version 3.15 or later, and then press the START and SELECT buttons at the same time. for information on how to obtain update data, refer to the SCE web site for your region. tak a co ted???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 No a máš v USB portu flash disk s nejnovějším softem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plast88 Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 aha to nemám.... a jak a kde ho vezmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Zde - http://www.sony-playstation.cz/index.php/clanky/seznam-firmwaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
plast88
prosím o pomoc při výměne hdd
v mém ps3 je 120gb hdd a zakoupil jsem 250gb hdd
když je prohodím tak to napíše že to mám restartovat tlačítky START a SELECKT ale nic to nedělá???? píše to please wait a nic.
dnes jsem to zkoušel snad hodinu a nic
nevíte někdo jak prohodit hdd??
nepotřebuji nic zálohovat prostě jen chci větší hdd
moc děkuju!!!:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.