margot Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 cau nevite jak se jmenuje pisnicka ted to hodne hrajou v radiu treba na helaxu nebo orionu v te pisnicce hrajou harmoniky takovy hopsavy tony jestli vite tak mi ji prosim sem napiste diky edit jo a zpiva tam zenska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Ilona Csáková- Proč mě nikdo nemá rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 je to zahranicni pisnicka a je takova svizna :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Ilona Csáková - Why nobody likes me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 tak asi vubec :-D no tady mi asi nikdo neporadí edit: a ta harmonika je podle me foukaci notaaak prosíím:-) nekdo ji urcite zna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 refresh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 vím jakej song hledáš ale taky nevím jak se jmenuje, dneska sem ho slyšel na Evropě 2, za thanks ti ho najdu :D btw dobrý dávat refresh po 21 minutách :D E: tak tohle je asi on - http://www.youtube.com/watch?v=3d6_5n6u2e4 ale možná máš na mysli tuto verzi ;)E 2: hahaha RaZzeR seš pomalej ×D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Napadá mě jen Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love, jinak nevím. E:// forlanek: kopíráku, já to video sem postl rychlejš! :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 joo joo to je vono oba dva thanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.