Antabelus Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Čauwes lidi, mám takowej problém, mám zalezlej čtverec, jako fachší, ale když ho zmáčknu tak jako mlaská a je divnej. Dá se to nějak spravit? Díky :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 rozebrat, diagnostikovat problem.. max to muzes necim "vypodlozit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dooky Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 kdyz to rozdelas tak to zpravis...ale porusus si zaruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 nevim tak to třeba skus profouknout krompresorem nebo tak něčim třeba tam máš jen bordel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dooky Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 a nebo tam hod origo fw a posli jim to na reklamaci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 kdyz to rozdelas tak to zpravis...ale porusus si zaruku no co se da delat.. zalezly ctverec je zavazna vada na krase.. dat do reklamace, ale nerikej, zes do toho busil az tlacitko zapadlo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 a nebo tam hod origo fw a posli jim to na reklamaci :) ale co sem slyšel tak to někdo reklamoval že mu nefungovalo tlačítko a oni mu stejně nahráli nejnovější FW :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 proste normal sundej predni kryt jestli ti nevadi ztrata zaruky a vycisti si to tam nebo se podivej cim to muze bejt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 U minulyho PSP jsem mel stejnej problem :) Ctverecek SUX :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 pokud ti na záruce nezáleží tak to rozdělej a sprav si to....:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 při sendání předního krytu nestratíte záruku ně?? ochraná plomba je pod baterkou a je stim přelepenej šroubek kterej nedrží přední kryt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 při sendání předního krytu nestratíte záruku ně?? ochraná plomba je pod baterkou a je stim přelepenej šroubek kterej nedrží přední kryt...pod baterkou je takova ta nalepka a pod ni sou dva sroubky ktery drzej predni kryt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 pod baterkou je takova ta nalepka a pod ni sou dva sroubky ktery drzej predni kryt.. aha tak to pardon :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Antabelus Odesláno Červenec 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 JJ, asi to udělám, PSP mám stejně po záruce :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 JJ, asi to udělám, PSP mám stejně po záruce :D zkus to a pak dej vědět;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 tak neni ocom nemozes stratit zaruku a ani reklamovat cize ho odober vycisti kukni ci si nieco nezlomil prinajhorsom vystuz zasrobuj a kalis dalej ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Antabelus Odesláno Červenec 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Mno jo wono se to celkem lehce mluví, ale ta praxe.., ta praxe.. :( :cry: fakt se mi do toho nechce moc.. . :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 tady mas kdyztak navod..: http://console-forum.cz/showthread.php?t=7352 na tom sundani krytu nemuzes nic posrat..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Antabelus Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Tak wám sem píšu, jak to dopadlo.. PSP jsem úspěšně rozebral, chvíli jsem si lámal hlawu, ale nakonec jsem na to, hoši, přišel! Jak to tedy bylo: "Tlačítko čtvereček je levé straně pravých čudlíků, tudíš uplně na kraji ke straně k display. Já jak jsem ho mačkal při GTA:LCS ;) tak jsem protlačil díru do takového toho šedivého proužku všude okolo display, čímž se čtvereček nevracel zpět... Tak jsem to vypodložim a "kalim dalej"!!! :) " :D :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukiino Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 taky sem paril GTA: LCS a ctverecek mi od ty doby taky blbne... ale zatim ok! Uz nebudu hrat LCSko :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 este ze dj max pouziva na 4 talcitkovej rezim krome dvou smerovejch sipek jenom trojuhlenik a ctverec, jinak bych uz taky vymenoval :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smrtonos Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 Aaaaa kua.. Ja si dneska mam vyzvednout LCS :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Antabelus Odesláno Září 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 NO a? :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Antabelus
Čauwes lidi,
mám takowej problém,
mám zalezlej čtverec, jako fachší, ale
když ho zmáčknu tak jako mlaská a je divnej.
Dá se to nějak spravit? Díky :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts