Frewwww Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 mam kartu memory stick duo na PSP od sony. Nechce se mi objevit v psp. Je fake nebo ji mam naformatovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Doporučuji se podívat zde na tento topic: http://console-forum.net/showthread.php?t=12984&highlight=je+karta+fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Nejdřív jí zkus naformátovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 uz jsem to udelal karta se tvari v pc jakou bytam nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 naformátuj ji v psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 naformátuj ji v psp naformatoval jsem ji a nic stejne je to jedno mela jen 32mb ted uz mam 8gb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NewX4 Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 haha :D kdyz je ti to jedno tak proc to tu zbytecne pises :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 haha :D kdyz je ti to jedno tak proc to tu zbytecne pises :D zalohy na tu kartu :) atd..... chtel jsem aby to jelo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 vyřešeno lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frewwww
mam kartu memory stick duo na PSP od sony. Nechce se mi objevit v psp. Je fake nebo ji mam naformatovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts