miniatur Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Zdarec mám PSP,které se seká a nevím co s tím,stačí když 5 min. hraji někdy i mín někdy i víc jak kdy a pak se mi sekne.Musím pak vyndat baterii a PSP zase zapnou. Poradte prosím.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 a co máš za psp typ a fw pokut máš cfw ta dej select v menu a cpu clock xmb a game dej na default Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miniatur Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 super diky moc;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miniatur
Zdarec mám PSP,které se seká a nevím co s tím,stačí když 5 min. hraji někdy i mín někdy i víc jak kdy a pak se mi sekne.Musím pak vyndat baterii a PSP zase zapnou.
Poradte prosím.Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.