Cifo1468624849 Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Zdravim, potrebujem poradit (neviem to najst) chcel by som do PSP 2004 a PSP 3004 iny internetovy prehliadac ako je original. Existuje na to nieco aj v CZ alebo SK jazyku? Ten co je original sa mi nepaci a neviem v nom chodit. A ked chcem aj videa pozerat z youtube cez ten original prehliadac tam mi nejdu vyhladavat. Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 no pokut máš cfw tak není problém u tě 2004 tam dat třeba mini operu ale já tam mam bolta a sem s nim spokojeny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Na tom PSP 2004 mam GEN 5.50 D4 a na tom PSP 3004 mam GEN 5.03 MhuSpeed. A tú operu si stiahnem z oficialne stranky alebo mi posles link? D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 http://wiki.operacesky.net/Instalace_prohl%C3%AD%C5%BEe%C4%8De_Opera_Mini_na_Sony_PlayStation_Portable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Vsetko mi je z toho jasne ale pri instalacii Opery mam zadat typ mobilneho telefonu. Ale akeho ked to idem dat na PSP? Aj v tom navode pise ze mam zadat typ telefonu aj ked pise o PSP-cku . Nerozumiem tomu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 PSP KVM je emulator j2me, ktere jsou bezne na mobilnich telefonech.. Opera Mini je take v j2me a je to verze pro mobilni telefony... A vybiras mobil, nejlepe s obrazovkou stejne velkou, jako ma PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Tak uz som tam dal tu Operu Mini ale ked dam Youtube a chcem spustit dake video tak to nejde prehrat, ale ani mi nenapise preco iba to je stale na tom obrazku videa. Co tam treba aby to slapalo? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Nic. YT videa nejdou ani v Opere Mini, ani ve standartnim prohlizeci v PSP a aktualne ani nejdou v PSPTube aplikaci. Jinak receno - na PSP YT videa v soucasnosti NIJAK nespustis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 pustíš přes gotube :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Jo pustíš je přes GoTube.Jedinej funkční prográmek teďka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 - Refresh... Přidáno multiload Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Sorry.. překliklo se mi okno :( můžete oba příspěvky smazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Takze dal som si tam aj ten GoTube ale neviem ako po spusteni mam dalej pokracovat, iba mam tam riadky s mojimi zlozkami na karte. Neviem fakt co s tym. Uz som to vyriesil, ale nie vsetky videa aj tak idu. Dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.