Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

přihlašování systém

Ryder3.0

Otázka

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Změnit ho ?

a to se mě ptáš nebo jak? : ) nepochopil jsem tvůj post. A nechápu proč bych měnil heslo jen kvůli tomu, že mi tam vyskočí nějáký ho**o. S tímhle jsem se setkal prvně, tak jsem napsal semhle a myslel jsem, že se s tím už někdo setkal. : )

Dej spustit, napiš control userpasswords2 , upřesnit, znovu upřesnit, uživatelé, najdi svůj účet, dej vlastnosti a zaškrtni heslo je platné stále, snad to pomůže :)

díky : ) snad to pomůže uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

ještě bych měl dva dotazy 1: jak docílim tohohle přihlašování ve winech? http://www.abclinuxu.cz/images/clanky/mlika/sso-06-win_login.png

a ten druhý dotaz zní: jak obejdu klasické přihlašování we windows : ) ( myšleno tohle https://www.password-reset.com/images/win_login.png

budu moc rád když někdo helpne : )

Odkaz ke komentáři

• 0

ad 1: máš na mysli něco jako Start=>Ovládací panely=>Uživatelské účty=>Změnit způsob příhlašování a odhlašovaní uživatelů a odškrtnout Používat úvodní obrazovku (platí pro Win XP)...

ad 2: nechápu jak myslíš - obejít. jakože neznáš heslo a přesto se chceš přihlásit?

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud mas nezaheslovaneho admina (Windows XP Home v defaultu), tak jdi do nouzaku (F8 pred bootovanim) a tam se ti objevi ucet administrator, klikni a jsi pod adminem a muzes vsem menit a vypinat hesla atd..

Na Win XP Prof ti to ale nepujde, pac ty uz pri instalaci pozaduji zadani hesla admina tusim..

Jinak jeste existuje kon-boot, ten obejde prihlasovani, ale musis mit povoleno bootovani z externiho media nebo pristup do biosu, aby sis ho povolil sam. Nebo jeste 0phcrack, ale ten nezjisti kazde heslo (staci aby v nem byla diakritika a mas utrum..)

Odkaz ke komentáři

• 0

Ale víte co mi vrtá hlavou? Před pár měsísi jsem dal pc do servisu. A zapomněl jsem jim říct heslo k mému účtu(administrátorskému) a pak jsem tam měl ještě Guesta. Přijdu druhej den a já na něj " jeeej já sem vám zapomněl říct heslo", a on : "no nevadí bylo už večer a já nechtěl obtěžovat tak jsem si ho dovolil zrušit". .... takže myslíte, že si přidělával práci tím OPH crackem?

Odkaz ke komentáři

• 0
S tim ophcrackem si musíš stáhnout rainbow tables s diakritikou, nemám to odzkoušené, ale v základu je tam rainbow table bez diakritiky

Jestli mi najdes rainbow tables s CESKOU diakritikou, tak mas u mne (minimalne) thx.

Ale víte co mi vrtá hlavou? Před pár měsísi jsem dal pc do servisu. A zapomněl jsem jim říct heslo k mému účtu(administrátorskému) a pak jsem tam měl ještě Guesta. Přijdu druhej den a já na něj " jeeej já sem vám zapomněl říct heslo", a on : "no nevadí bylo už večer a já nechtěl obtěžovat tak jsem si ho dovolil zrušit". .... takže myslíte, že si přidělával práci tím OPH crackem?

Ne, pouze pouzil kon-boot, anebo ten disk pripojil k druhemu PC a proste to smaznul. Anebo uz reinstaloval widle.

Anebo to je fakt hlupak a uplne zbytecne se sral s 0phcrackem.

(kdo v dnesni dobe muze davat PC do servisu? :D )

Odkaz ke komentáři

• 0
čeho je zkratka to ad?..........jinak k věci, s tou jedničkou máš pravdu : ) díky . A k té dvojce no myslim to tak jak píšeš : ) , vím, že to jde.
ad jako K...

buďto to vyřešil přes účet Administrátora (jak píše Honzik) a nebo jiným nástrojem, kterým by to heslo normálně odebral a opravdu pochybuji, že by se crcal s Ophcrackem...

a přidělával práci? určitě rychlejší a jednodušší heslo odstranit, než hledat Tvoje číslo, zavolat a vysvětlit co potřebuje... :D

Odkaz ke komentáři

• 0
(kdo v dnesni dobe muze davat PC do servisu? :D )

lol :D já si omylem smáznul soubor NTLDR a nevěděl jsem jak ho nahrát :D ...a pak jsem ještě měl problém se zvukovkou, ale ten pořád přetrvává....

Jinak s tím kon-bootem jsem to moc nepochopil a nevěděl jsem, že de zakázat přístup do biosu. Jo a když mám povoleno bootování z exteráku tak co potom? :D

Odkaz ke komentáři

• 0

kon-boot jede na:

Tested Windows versions:

Windows Server 2008 Standard SP2 (v.275)

Windows Vista Business SP0

Windows Vista Ultimate SP1

Windows Vista Ultimate SP0

Windows Server 2003 Enterprise

Windows XP

Windows XP SP1

Windows XP SP2

Windows XP SP3

Windows 7

Tested Linux'es:

Gentoo 2.6.24-gentoo-r5 GRUB 0.97

Ubuntu 2.6.24.3-debug GRUB 0.97

Debian 2.6.18-6-6861 GRUB 0.97

Fedora 2.6.25.9-76.fc9.i6862 GRUB 0.97

0phcrack jede na 2000, XP, Vista, Win7

Zaheslovat BIOS muzes primo v BIOSu - vetsinou se do nej leze pres DELETE nebo F2 atd.. presnou klavesu by ti to melo psat pri startu nebo ji najdes v manualu nebo ji vygooglis dle zakladni desky/typu biosu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jinak jde to obejít tak, že při navolování do kterého účtu se chcete přihlásit zmáčnete ctrl+alt+del. Vyjede vám tabulka at zadáte přihlašovací jméno a heslo. Do jména napíšete Administrator a heslo necháte prázdné ..buala...toto funguje jen u XP u toho méně bezpečného systému přihlašování : )

Odkaz ke komentáři

• 0
Jinak jde to obejít tak, že při navolování do kterého účtu se chcete přihlásit zmáčnete ctrl+alt+del. Vyjede vám tabulka at zadáte přihlašovací jméno a heslo. Do jména napíšete Administrator a heslo necháte prázdné ..buala...toto funguje jen u XP u toho méně bezpečného systému přihlašování : )

To uz jsem tu psal. Je to defakto metoda s F8 pred bootem a volbou "Nouzovy rezim" a volbou uzivatele Administrator. Jak uz jsem taky psal, u Windows XP Prof. to nefunguje, pac je tam povinnost, zadat pri instalaci heslo admina (a jen blbecek by si ho odebiral). Takze by to fungovalo jen u XP Home a uzivatelu, kteri jsou neschopni nastavit si heslo. Jelikoz je ale u nas, v CR, velka mira warezu, tak tu ma vetsina lidi XP Professional (pac Home se logicky newarezi - ma mene fci a je treba ho aktivovat..).

Odkaz ke komentáři

• 0

No ale já mám XP profi. Takže sem se v tom buďto ztratil a nebo nevím : )

e:a nic jsem neodebíral ....wooot

e2:tak asi nemám professional. Při nabíhání winů tak mám jen XP, ale home edition to taky není jsem měl a na tom mi nešlo pořádně ani icq :- /

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu