ihaveyou Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Kamarád má v plánu si založit forum a chce na to použít PhpBB3. Jen chce pár rad jakou doménu koupit aby mohl dát na server phpbb 3? Já o tom nic nevím tak prosím pište, odměny pro každého !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 To není doménou, ale hostingem. Osobně doporučuji hosting kapusta.cz ... Phpbb3 tam běží v pořádku a výpadky skoro nejsou a může u nich koupit i doménu a má to při jednom :) Kdyby si chtěl více rad, tak pm nebo icq :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Jak psal Negto na doméně nezáleží. K tomu hostingu záleží jestli chce free nebo placenej. Jako free můžu doporučit třeba endora.cz a u těch placených např. forpsi nebo onebit, ale záleží co od toho bude chtít a ceny jsou různý. Pokud by chtěl něco levnýho, tak hodně lidí doporučuje gigaserver.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Pomerne kvalitni free hosting, umoznujici hodit si tam vlastni domenu: http://www.000webhost.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Anonymous_ na ten hosting už jsem koukal, ale moc jsem nezkoušel. Neni tam náhodou problém s vysokou latencí do ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Potřebuju radu napište mi na ICQ nebo PM dám odměnu potřebuju :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.