Electropunker Odesláno Červenec 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 Zdravim, shanim tuhle super vecicku, kterou jsem nasel na http://pspgamer.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=46 ale nemuzu to nikde na netu najit na stahnuti, docoela bych si to i koupil, protoze jedu ted zrovna do Amsterdamu a nejak to tam neznam....Super vecicka!!!Jen ji chci mit ve svem PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Červenec 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 jj to vipada dobre, ale to bych si asi musel koupit nebo by to byl hb :( Ale je to uzitecne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Červenec 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 JJ je to vyborny jen to nikde nemuzu sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Červenec 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 Ted sem nasel nejake HB ale to sou mapy jen pro U.S. a Kanadu, to ti asi moc nepomuze co? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Červenec 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2006 Napis mi sem link stahnu si to, tam se urcite take dostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Červenec 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 Nikdo o tom nic nevi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Červenec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 Napis mi sem link stahnu si to, tam se urcite take dostanuTady to mas :wink: http://pspupdates.qj.net/Updates-on-Deniska-s-Mapviewer-Project/pg/49/aid/58753 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Červenec 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 Super diky a nevis na co mam kliknout abych to stahnul?Nejak mi to nejde........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Červenec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 Aha, tak sry, ted sem se tam docetl ze se ten program stale jeste vyviji :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Červenec 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 Skoda, ale diky za snahu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Červenec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 Skoda, ale diky za snahu.....Tjn, ja sem si precetl nadpis a dal se tim nezabyval, taky proto ze to je HB :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Electropunker
Zdravim, shanim tuhle super vecicku, kterou jsem nasel na http://pspgamer.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=46
ale nemuzu to nikde na netu najit na stahnuti, docoela bych si to i koupil, protoze jedu ted zrovna do Amsterdamu a nejak to tam neznam....Super vecicka!!!Jen ji chci mit ve svem PSP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts