radeonx800 Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 cus doufam ze mne nebudete mit za lamu ale pobere FAtko 32Gb kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 proč by ne .............. (ty si holka že máš růžové psp :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radeonx800 Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 ne nejsem ale kdyz sem ho zrovna ja chtel tak v cely Evrope nebyly jenom par ruzovejch a cekalo se tenkrat snad na slim? uz ani nevim a nikdo nevedel jestli pudou cracnout a nechtel sem dopadnou treba jako tak jak je to s novejma PSP dnes :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 proč by ne .............. (ty si holka že máš růžové psp :D) nevim cetl jsem ruzne fora o kartach a kometare a prej od 8gb uz se to zasekava...... ja mam slim ale na fatku uz jsem zkousel 8gb a fachčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 No muzes tam strcit klidne 2 microSDcka s adapterem.Mam psp slim a mam tam 2x8GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 psp utahne max 128gb ale max co tam muzes realně dat je 32gb a to tak že si koupíš photofas redukci a 2x mickro sd karty s kapacitou 16gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 cus doufam ze mne nebudete mit za lamu ale pobere FAtko 32Gb kartu? Pobere, ale rychlost karty s velikostí kleasá :) Sám jsem měl 4gb dvakrát a naprosto m ito stačilo =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Pobere, ale rychlost karty s velikostí kleasá :) Sám jsem měl 4gb dvakrát a naprosto m ito stačilo =) to je ale zaleží na značce když budeš mit neakou chinu tak to je jasný ale treba takova visokorychlostní sony :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 to je ale zaleží na značce když budeš mit neakou chinu tak to je jasný ale treba takova visokorychlostní sony :roll: visokorychlostní sony... hmm to je asi taky čína, co? :lol: Jinak, ani 2x16GB microSD pomocí redukce na MS je maximum co tam mužeš dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 mam 8gb nestačí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 to je ale zaleží na značce když budeš mit neakou chinu tak to je jasný ale treba takova visokorychlostní sony :roll: Smajlíka :roll: si nech pro své kamarády, buď tak laskav ;) Ikdyž je karta visokorychlostní, tak velikostí rychlost klesá :) Mezi nejlepší volbu patří asi 2krát 8gb od sony. Adaptéry rychlost také klesá a o fake kartách se ani nemusíme bavit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 No i u 2x8GB se to obcas sekne.Ale mel jsem 2x16GB uz si nepamatuji znacku ale jelo mi to na psp fatku v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 No i u 2x8GB se to obcas sekne.Ale mel jsem 2x16GB uz si nepamatuji znacku ale jelo mi to na psp fatku v poho. ja mnel taky 2x 16gb od sony aredukci photo fast na slimku a žadný sekání nic takovýho nepamatuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 ja mnel taky 2x 16gb od sony aredukci photo fast na slimku a žadný sekání nic takovýho nepamatuje Neříkám hned sekat :D Říkám, že se spomalí ... A když se moc spomalí, tak dojde k sekání apod :) Doporučuji to vyzkoušet např. na tom pluginy, kde poznáváme jestli je karta no/fake :) Ale dost zbytečných OT :) Myslíš, že odpvoěď na otázku co chtěl,dostal :) Jinak jak jsem psal, nejlepší je mit Originál karty od sony a na photofast bych se vykašlal, ale zase ušetříte, je to volba každého z nás :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Na photofastu není nic špatného, měl jsem 2x 16GB na slimku a bez jakéhokoliv sekání :) ale na fatku by se to mohlo sekat :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Neříkám hned sekat :D Říkám, že se spomalí ... A když se moc spomalí, tak dojde k sekání apod :)Doporučuji to vyzkoušet např. na tom pluginy, kde poznáváme jestli je karta no/fake :) Ale dost zbytečných OT :) Myslíš, že odpvoěď na otázku co chtěl,dostal :) Jinak jak jsem psal, nejlepší je mit Originál karty od sony a na photofast bych se vykašlal, ale zase ušetříte, je to volba každého z nás :) udelal jsem test prez pulginy a origo sony ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 2x 16 GB max na redukci. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radeonx800
cus doufam ze mne nebudete mit za lamu ale pobere FAtko 32Gb kartu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts