Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přechod z Vista na Seven a vypalování


KarelRozehnal

Otázka

Dobrý večír,

předem se omlouvám, jestli je tohle věc co se tu už hodně řešila, hledal jsem ale nenašel. Kdyžtak mě profackujte, odkažte a smažte :)

Takže, od Vánoc máme doma Xbox 360, flashnutý. Samozřejmě jsem neváhal, přečetl jsem si návod, nakoupil nejlepší DVD a úspěšně jsem vypálil cca 8 her, vše bez problémů na první pokus, fungují doteď. Používal jsem ImgBurn, Verbatim 8x DVD+R DL, mojí notebookovou mechaniku TSSTcorp TS-L633L a Windows Vista (32bit).

Pak jsem nainstaloval Windows Seven (32bit) a je tu obrat, už jsem znehodnotil asi 10 DVDček, pořád se nedaří. Když teď hodím můj "výsmažek" do mechaniky konzole, zobrazí se mi jen bílá obrazovka s logem Xbox 360. Jediné co se změnilo je operační systém, jinak vše dělám stejně. Zkoušel jsem pět různých her. Navíc se mi zdá, že teď funguje rychlost vypalování v ImgBurn nějak podivně, když dám 2,4x tak si stejně pálí 3x (nevím jestli to tak bylo i dříve).

Proto poníženě prosím, nemáte někdo s tímto zkušenosti, nebo nějaký nápad čím by to mohlo být? Jen velmi nerad bych se vracel k předchozí verzi OS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ještě mě napadají ovladače ... něco jsem našel, takže jestli se nebude chytat ani CloneCD, vyzkoušej tohle a uvidíš. http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P4F8F3C1BA72914B9C12574F200753619.html?ansid=352

Hezký den,

předevčírem jsem narazil na problém se čtením klasických lisovaných dývek ​(konkrétně Putování tučňáků a Visací zámek 25 let​), původně jsem to považoval za vadu médií, ale v desktopu běhali normálně.

Jedná se o OEM mechaniku TSSTCorp TS​-L633L od Toshiba​/Samsung s původním firmware 0400.

Po kratším googlení jsem tedy našel nový firmware SC03 ​- http:​/​/www.samsungodd.com​/kor​ /Firmware​/FWDownload​ /FWDownload.asp?product_code=&language_code=&SearchMode=TOTALSEARCH&Sea ​rchWord=ts​-l633l ​(omlouvám se za tu korejštinu, ale v anglické verzi tento model vůbec není uveden​).

Samsung tento firmware nabízí jakožto samospouštěcí = flash utilita a firmware v jednom, ovšem z nějakého důvodu hlásí ​"This firmware is not compatible with the selected drive.​". Vypadalo to tedy bledě a už jsem se rozhlížel po nové slim mechanice.

Naštěstí díky fóru cdfreaks.com ​( http:​/​ /club.cdfreaks.com​/ ​) jsem přišel na způsob jak toto obejít. Stačí např. pomocí IZarc ​( http:​/​/www.izarc.org​/download.html ​) rozbalit tento exe soubor a spustit flash utilitu Tsdnwin s parametrem ​-NOCHECK , pak jen načíst firmware tentokráte již .bin ​(200811051209342531_TS​-L633L_SC03.BIN​) a restartovat. Pokud nechcete restart můžete použít i tuto upravenou verzi ​( http:​/​/redirectingat.com​ /?id=49X85&url=http%3A​/​/upload.cdfreaks.com​/samsung​/tools​ /Tsdnwin_norestart.rar ​) .

Poté by již s načítáním neměl být problém , alespoň u mě to tak fungovalo :​)

.. co se dalších změn nového firmware týče , tak changelog bohužel není k dispozici , ale žádné špatné ohlasy jsem nenašel ..

Snad to tedy někomu pomůže.

// Kdyžtak nejdřív zkus http://www.firmwarehq.com/download_996-file_TS-L633L_SC03.exe.html.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu