Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

xbox nenacita palene hry

Otázka

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Negto nemyslí mechaniku v Xku, ale vypalovačku ... může už špatně pálit a Xko to potom nepřečte. No, uvidíš, podle toho open tray bych vsázel spíš na špatný DVD, ale i ta vypalovačka je možná ...

Příspěvek od SliW3.G0ng3rs-e mi hlava mic nebere, opravdu se RRODu nemusíš bát, nemá to s tim nic společnýho. Chtěl jsem to smáznout, než to uvidíš, ale když už sis to přečet, nechám to tu.

• 0
Odesláno
Negto nemyslí mechaniku v Xku' date=' ale vypalovačku ... může už špatně pálit a Xko to potom nepřečte. No, uvidíš, podle toho open tray bych vsázel spíš na špatný DVD, ale i ta vypalovačka je možná ...

Příspěvek od SliW3.G0ng3rs-e mi hlava mic nebere, opravdu se RRODu nemusíš bát, nemá to s tim nic společnýho. Chtěl jsem to smáznout, než to uvidíš, ale když už sis to přečet, nechám to tu.[/quote']

Na Fortis mam toho aj ja dosť napelene a všetko funguje,mediom to určite nebude

• 0
Odesláno

Jestli se s tim nechceš zabejvat, tak kup externí - třeba tuhle http://www.alza.cz/lg-ge20nu-cerna-black-d96937.htm.

Na Fortis mam toho aj ja dosť napelene a všetko funguje,mediom to určite nebude

Pokud má už starší vypalovačku, tak mu to nemusí na Fortis šlapat, přece jenom Verbatim je trošku jiná liga :).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu