mraker Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Dobrý den,mám jednoduchou otázku a to jestli potřebuju na hrani borderlandsa addon pack(6.65GB) nainstalovaný borderlans(obyč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Add-on pack nemá ve skutecnosti tolik, to je jen velikost DVD, ale to je vedlejší. Nainstalovanou původní hru nepotřebuješ, stačí ji hrát z disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 díky moc(lock please) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 počky tak to je v .... to jsem te spatne pochopil takže puvodní hru potřebuješ co ?:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 To samozřejmě. Jen nemusí být naistalovaná na HDD, na rozdíl od Add-onu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Sakra ,tak to jsem nechtel stahovat první addon pack (už ho mám i vypálený:-( )Doufám ,silně doufám že ten addon pack stojí zato .Co lidi myslíte si že ten addon pack stoji zato ?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 IMO ne, neobsahuje nejlepší DLC - Generála Knoxxe. Teď se mluví o GOTY edici, možná by bylo lepší počkat na ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mraker
Dobrý den,mám jednoduchou otázku a to jestli potřebuju na hrani borderlandsa addon pack(6.65GB) nainstalovaný borderlans(obyč)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.