PauL cZ Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 zdravím mám dotaz mže být xko na ležato? a jinak jak ho máte vy? a jak je to lepší na ležato nebo na stojato? díky za odpovědí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=97084&highlight=vertical ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Jestli máš Jasper na místě kde neni moc prachu a může tam cirkulovat vzduch, tak si ho klidně dej na ležato. Já ho mam na stojáka, aby líp větral ... ale u Jaspera to nemá takovej vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PauL cZ
zdravím mám dotaz mže být xko na ležato? a jinak jak ho máte vy? a jak je to lepší na ležato nebo na stojato? díky za odpovědí
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.