blima Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Ahoj, stáhnul jsem z psn store crase bandicoota a za boha nemůžu uložit hru po dohrání levelu. Virtuální paměťovku mám vytvořenou ve slotu 1. Jestli někdo víte jak hru ukládat poraďte mi prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Ty jo, jestli si dobře pamatuji tak hra se ukládá v levelu a to v bonus části. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blima Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Ty jo, jestli si dobře pamatuji tak hra se ukládá v levelu a to v bonus části. Díky za odpověď, myslím že máš pravdu ... Už jsem to hrál před dávnými léty :-) a nepamatoval jsem si to ukládání. Člověk je už zvyklej na ty nový hry kdy si vše ukládá ve hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Není zač,já už to taky hrál nějaký pátek nazpátek.Takhle to vypadá v cca 2:25 http://www.youtube.com/watch?v=LFczRlJas-Q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.