bart23 Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Čau mam dotaz, chtel jsem si pustit film na xboxu pres flashku a kdyz jsem dal play tak to nejelo nevíte v čem je chyba ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Nepodporovanej formát? Co ti to píše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bart23 Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Nic jen se to vráti z5 do nabídky A jaké to vlastně podporuje formáty ?? Ja to chtel prehrát v AVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Pokud jsi neupdatoval kodeky, tak na AVI zapoměn ... jedině WMV, tušim 7/8/9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bart23 Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Jak mam Updatovat Kodeky ??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 tu máš návod http://console-forum.net/showthread.php?t=51466 ten poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bart23
Čau mam dotaz, chtel jsem si pustit film na xboxu pres flashku a kdyz jsem dal play tak to nejelo nevíte v čem je chyba ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.