Blooman Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 mám wifi... s notebookem se připojím s wii taky... ale s psp ne... mojí sít to nenalezne... co mám dělat ?? dík... a když jí vložim manuálně... nic... error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=55808&page=1 zkus tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 no to sem koukal.. ale mojí sít to nenajde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 A najde ti nejakou sit vubec? (Jestli ti funguje wifi v psp). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 jj všechny v dosahu.. jen tuhle to nenajde... ale ze vším ostatním se připojím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Zkus se trochu vice informovat o svem netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
mám wifi...
s notebookem se připojím
s wii taky...
ale s psp ne...
mojí sít to nenalezne...
co mám dělat ?? dík...
a když jí vložim manuálně...
nic... error
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.