mojda Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Zdravím Nevíte kde koupit levně US kupon? abych na tom neprodělal. Kreditku mi ten US účet vzít nechce Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Doporučuji aukro.cz :) De to tam koupit opravdu dobře, nebo zkusit zde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mojda Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 na aukru jsem to nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Tady je akorát účet : http://www.aukro.cz/item1138712750_psn_ucet_na_100_dolaru.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mojda Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 To nechci.. Potřebuju kartu. Nevíte proč mi to nechce vzít kreditku. Na netu hledám nějaké slušné ceny za karty ale všude nabízejí jen účet a to já nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Nebo tady : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514507L2IP0CMUHF levněj asi neseženeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mojda Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 TO jsou koruny.. já mam CZ účet kde mi kreditka funguje.. já chci nakupovat na US Storu ale tam mi kreditka nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Aha, jo promiň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 TO jsou koruny.. já mam CZ účet kde mi kreditka funguje.. já chci nakupovat na US Storu ale tam mi kreditka nejde Tak jsi tam asi špatně něco zadal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mojda Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Tobě to kreditku vezme? US Store jsou ted bloklý na kreditku. Nevím proč ale je to tak. Kámoš musí kupovat kupony ale on dává hodně peněz.. za 50 dolarovej kupon dá 38 liber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Mně to kreditku veme bezproblemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mojda Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 a máš Visa nebo Visa Electron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mojda Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 mě to píše The funds could not be addet to your wallet. Kreditku mi to vezme a když zvolím kolik chci přidat dolarů a dám Purchase tak mi to napíše tuto hlášku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Mám Visa Electron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mojda Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 na CZ problem nemam, ale na US mam právě tohle. Nevíš čím to může být.. Prý to nejde více lidem na US Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mojda Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Tak jsem začal kupovat kupony a problém nebyl. Jenže včera mi kámoš říkal, že koupil US kupon a na normálně to dal na US Store a napsalo mu to to samý co u kreditky. Kupon to sice našlo, ale když kliknul na přidat tak mu to napsalo Fund could not be added to your wallet nebo tak nějak. Blbnou ty kupony ještě někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mojda
Zdravím
Nevíte kde koupit levně US kupon? abych na tom neprodělal. Kreditku mi ten US účet vzít nechce
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.