Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP karta dotaz

DoNDeMoN

Otázka

Zdravim, chci si koupit kartu s větší pamětí na svoje psp a chci se zeptat jestli tato karta je dobrá volba a bude fungovat,tak jak má?Dík za komenty

http://cgi.ebay.com/16G-SONY-MARK2-MEMORY-STICK-PRO-DUO-16GB-MS-MARK-2-PSP-/280533982532?cmd=ViewItem&pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item415120dd44#ht_1078wt_913

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Že jsou micro SD levnější vím a proto jsem dal odkaz na tu redukci+8GB kartu micro SD.

O té dvojité redukci vím. Chtěl jsem jí koupit zde za polovic. http://cgi.ebay.com/MEMORY-CARD-DUAL-SLOT-ADAPTER-MICRO-SD-TF-MS-PRO-DUO-/270600696579?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f010ef303

Jenom jsem si chtěl ověřit,jestli s tím má někdo zkušenosti.

Jestli v PSP makají pomocí redukce micro SD i micro SDHC.

Někdo píše, že to funguje pouze v 1000 a 2000. Ve 3000 prý ne, tak nevím.

Odkaz ke komentáři

• 0

Bohužel neporadím,protože jsem se zatím nikde nedočetl jakou maximální kapacitu PSP zvládne. Teoreticky by v tom neměl být problém.

Problém by jsi ale mohl mít s nákupem karet microSDHC na E-Bay, protože většina těchto nabídek je na FAKE karty,kde by jsi mohl mít problém s rychlostí karty.

To ti potvrdí i lidé z tohoto fóra, že třeba některé karty Sandisk jsou pouze napodobeniny.

Také jsem na Ebay chtěl koupit kartu,ale bojím se. Chtělo by to nejraději nějakou NONAME značku,kterou již má někdo vyzkoušenou,že jede rychle.

Rozhodně nepočítej s tím,že koupíš nového Sandiska za cenu 4x menší než u nás a bude to originál. BOHUŽEL

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu