DoNDeMoN Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Zdravim, chci si koupit kartu s větší pamětí na svoje psp a chci se zeptat jestli tato karta je dobrá volba a bude fungovat,tak jak má?Dík za komenty http://cgi.ebay.com/16G-SONY-MARK2-MEMORY-STICK-PRO-DUO-16GB-MS-MARK-2-PSP-/280533982532?cmd=ViewItem&pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item415120dd44#ht_1078wt_913 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Laserdance65 Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Ano, je to dobrá karta bude fungovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Ano půjde, jen bych asi koupil redukci a 2x 16GB, ale záleží na uživateli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoNDeMoN Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Díky, koupil jsem si jety psp 2004 a ta 2gb karta je fakt strašně málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Taky bych potřeboval poradit,jestly bude tato karta fungovat jak má (Kartu budu využívat jen na savy a na pisničky.)http://www.mader.cz/product/emgeton-ms-pro-duo-1gb-flexaret-professional-highspeed Předem děkuji za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Jo, taky bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Však bude fungovat vše co má formát Pro Duo a nebude to Sony (třeba se SanDiskem jsem ještě problém neměl) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafush Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 A jak se tváříte na tyto adaptéry z micro SD na MS PRO DUO ? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=74662 Fungovat s kartou micro SD by to snad mělo. Ale nevím jestli by v něm fungovali karty SDHC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2david2 Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 osobne by som kupil toto http://www.alza.sk/omega-platinet-ms-pro-duo-na-2x-micro-sdhc-d146113.htm kvoli tomu ze to moze mat az kapacitu 32 gb a pamete micro sd su lacnejsie ako klasicke ms pro duo . :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafush Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Že jsou micro SD levnější vím a proto jsem dal odkaz na tu redukci+8GB kartu micro SD. O té dvojité redukci vím. Chtěl jsem jí koupit zde za polovic. http://cgi.ebay.com/MEMORY-CARD-DUAL-SLOT-ADAPTER-MICRO-SD-TF-MS-PRO-DUO-/270600696579?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f010ef303 Jenom jsem si chtěl ověřit,jestli s tím má někdo zkušenosti. Jestli v PSP makají pomocí redukce micro SD i micro SDHC. Někdo píše, že to funguje pouze v 1000 a 2000. Ve 3000 prý ne, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafush Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Každopádně pokud máte někdo zkušenost s jednoduchou , nebo i dvojitou redukcí z microSD(HC) , tak dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafush Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Tak už mi z Číny (Ebay) přišla redukce z microSDHC na MS Pro Duo. Strčil jsem tam svojí microSDHC Trascendent 8GB/class6 a vše maká v pohodě jak má. To jen pro ty co o této redukci přemýšlí, protože microSDHC jsou o dost levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoNDeMoN Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Díky moc za tipy a chcu se zeptat jestli by se daly naladovat i dvě micro 32 gb,jestli někdo nemá zkušenosti.Našel jsem na e-bay MicroSDHC 32GB a levně,tak bych koupil adapter a dvě ty karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafush Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Bohužel neporadím,protože jsem se zatím nikde nedočetl jakou maximální kapacitu PSP zvládne. Teoreticky by v tom neměl být problém. Problém by jsi ale mohl mít s nákupem karet microSDHC na E-Bay, protože většina těchto nabídek je na FAKE karty,kde by jsi mohl mít problém s rychlostí karty. To ti potvrdí i lidé z tohoto fóra, že třeba některé karty Sandisk jsou pouze napodobeniny. Také jsem na Ebay chtěl koupit kartu,ale bojím se. Chtělo by to nejraději nějakou NONAME značku,kterou již má někdo vyzkoušenou,že jede rychle. Rozhodně nepočítej s tím,že koupíš nového Sandiska za cenu 4x menší než u nás a bude to originál. BOHUŽEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Co jsem četl tak PSP by mělo zvládat až 128 GB, takže by to neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafush Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 128GB to už je docela hukot. Bohužel hukot bude i ta cena podobných karet. Ono stačí dnes cena té 32GB a dělá se mi zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 To, ze zvlada - po strance SW - az 128 GB vubec neznamena, ze takove pametovky (pro PSP - tedy MS PRO DUO) existuji a existovat nekdy vubec budou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafush Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 To nikdo neřekl,vždyť v tomto vlákně jsme zmiňovali dvojité adaptéry z 2 microSDHC na MSPD. A jestli jsou již dnes v nabídce 32GB microSDHC * 2 = 64GB což už jsme na polovině podporované kapacity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoNDeMoN Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Njn bohužel vše je dnes čína. Kdybych si koupil adapter a naladoval do něj pouze jednu kartu abych vyzkoušel jak to bude s funkčností a pak popřípadě dokoupil další,tak by měl adapter jet aj s jednou kartou bezproblemu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafush Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Adaptér určitě pojede se dvěma i s jednou kartou. Ale jak jsem řekl bude hodně záležet na rychlosti karty (FAKE-NEFAKE). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DoNDeMoN
Zdravim, chci si koupit kartu s větší pamětí na svoje psp a chci se zeptat jestli tato karta je dobrá volba a bude fungovat,tak jak má?Dík za komenty
http://cgi.ebay.com/16G-SONY-MARK2-MEMORY-STICK-PRO-DUO-16GB-MS-MARK-2-PSP-/280533982532?cmd=ViewItem&pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item415120dd44#ht_1078wt_913
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.