mam ti jeden problem a proto se obracim na IT mistry.
Muj nasledny problem je blikajici monitor. Asi pred 5 lety jsem si koupil LCD TV Samsung, ktery mi po case zacal neprijeme blikat, a tak jsem ho odeslal pred 1-2rokem na reklamaci, ktera byla neuspesna, pri tomu nic není. Ten to problem me uz prestal bavit.
Tak jsem koupil klasicke lcd a k tomu externi settopbox AVerTV Mediaport od AVerMedia.
Kdyz jsem vse zapojil tak to zas blikalo!! a tak jsem to pripojil na 2 monitor kde to tez blika, ale tam je mi to zatim putna.
Prosim poradte mi nekdo co mam delat, koho kontaktovat.
Otázka
3n10n
Zdravim lidi,
mam ti jeden problem a proto se obracim na IT mistry.
Muj nasledny problem je blikajici monitor. Asi pred 5 lety jsem si koupil LCD TV Samsung, ktery mi po case zacal neprijeme blikat, a tak jsem ho odeslal pred 1-2rokem na reklamaci, ktera byla neuspesna, pri tomu nic není. Ten to problem me uz prestal bavit.
Tak jsem koupil klasicke lcd a k tomu externi settopbox AVerTV Mediaport od AVerMedia.
Kdyz jsem vse zapojil tak to zas blikalo!! a tak jsem to pripojil na 2 monitor kde to tez blika, ale tam je mi to zatim putna.
Prosim poradte mi nekdo co mam delat, koho kontaktovat.
Predem vam vsem dekuji za ochotu pomoci :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.