Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Blikající monitor

3n10n

Otázka

Zdravim lidi,

mam ti jeden problem a proto se obracim na IT mistry.

Muj nasledny problem je blikajici monitor. Asi pred 5 lety jsem si koupil LCD TV Samsung, ktery mi po case zacal neprijeme blikat, a tak jsem ho odeslal pred 1-2rokem na reklamaci, ktera byla neuspesna, pri tomu nic není. Ten to problem me uz prestal bavit.

Tak jsem koupil klasicke lcd a k tomu externi settopbox AVerTV Mediaport od AVerMedia.

Kdyz jsem vse zapojil tak to zas blikalo!! a tak jsem to pripojil na 2 monitor kde to tez blika, ale tam je mi to zatim putna.

Prosim poradte mi nekdo co mam delat, koho kontaktovat.

Predem vam vsem dekuji za ochotu pomoci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No, to je divne.. CRT, kdyz blika, tak je to malou obnovovaci frekvenci (60 Hz), jenze LCD normalne jedou na 60 Hz a nijak neblikaji (uz ze sve podstaty). Takze pokud ti blika, tak mas bud vadnou grafiku, anebo mas takovou smulu na monitory, ze mas vzdy spatnou podsvetlovaci trubici, ktera ti odejde a pak to blika - ale to pak nechapu, proc by ti to nevyreklamovali... Anebo se ti to zda, ze to blika :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Vyzkoušej ten kabel, jak ke grafice tak do elektriky. Mě to jednou taky blikalo když jsem měl monitor zapojený v zásuvce kde bylo víc kompů. Spolubydlící si teď taky kupoval novou grafiku a nakonec zjistil že je to jen kabel (tu původní grafiku spravil tim že jí upek v troubě).

Odkaz ke komentáři

• 0
No, to je divne.. CRT, kdyz blika, tak je to malou obnovovaci frekvenci (60 Hz), jenze LCD normalne jedou na 60 Hz a nijak neblikaji (uz ze sve podstaty). Takze pokud ti blika, tak mas bud vadnou grafiku, anebo mas takovou smulu na monitory, ze mas vzdy spatnou podsvetlovaci trubici, ktera ti odejde a pak to blika - ale to pak nechapu, proc by ti to nevyreklamovali... Anebo se ti to zda, ze to blika :D

On on neblika pokud k tomu nemam zapojeny AVerMedia, tak to neblika, a nebo do pc tiskarnu. Asi nedostatek proudu, ale jak to vyresit?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu