Roker24 cz Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Ahoj vsichni, poradi mi nekdo, proc mi to hazi tuhle chybu pri vypalovani prosim? http://www.2i.cz/96124963b0 Driv jsem vypaloval normalne bez probelmu (cca 100x), ale ted mi tam nejakou dobu skace tato chyba (( Dekuju za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 U mechaniky v notebooku máš jednoduchý přístup k optice , zkus ji vyčistit. Někdy se závada projevuje znečištěním optiky jako je prach, kouř z cigaret a pod. Na GOOGLE jsem se dočetl na tuto vypalovačku dost stížností . Pravděpodobně si budeš muset koupit novou vypalovačku . Nejlépe externí ( http://www.alza.cz/lg-ge20nu-cerna-black-d96937.htm ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roker24 cz Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Ja jsem na ni udelal spoustu dualu na xboxa a nikdy jsem si nemohl stezovat :( každopádně diky za radu, zkusim vycistit tu optiku. Zda se mi jen, ze mam ten problem od te doby, co jsem palil aktivacni dvd na wave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 To v žádném případě nemůže mít vliv - jaká pálíš data . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roker24 cz Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 ISO přes .dvd spouštěcí soubor na DL DVD, ale všechny ostatní mimo DL se mi vypali normalne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Pokud nepomohlo čištění, tak asi opravdu palírna pomalu odchází. Hlavně pokud předtím fungovala bez problémů a teď najednou ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Pálení na dvě vrstvy takovou rychlostí je pro mechaniku mnohem namáhavější než vypálit pár mb na CDčko. Na jakou značku DVD vypaluješ? Starší mechaniky v takovym stavu by ještě mohly vypalovat na hodně kvalitní DVD - nejlíp Verbatim. Ale spíš se přikláním k torovi, přikup externí vypalovačku, pak budeš mít po starostech a navíc nebudeš muset pálit na ty nejdražší DVD, protože tahle externí vypalovačka klidně zvládá pálení i na Emtect nebo Maxell - mechanika v Xku by je měla taky brát, to si odzkoušíš jaká pro tebe bude nejlepší alternativa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 derkon Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 ahoj, měl sem stejný problém a jelikož sem měl starou vypalovačku tak jsem si koupil zde dopurečnou http://www.alza.cz/lg-ge20nu-cerna-black-d96937.htm ale problém je pořád stejný? neví někdo co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Na vsetky vypalovane data ti vyhodi chybu? Alebo iba pri jednej hre? Nechcelo sa ti pisat, cize problem blizsie opisat? Ty potrebujes radu, nie my.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 derkon Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 V pátek mi přišel xboy 360, na starý vypalovačce sem si vypálil CoD MW2 a v pohodě sem dohrál, druhej den sem zkoušel gears of war2 a nešlo to( zničil sem asi 3dvd , používám Emtec) poté mi nešel ani Assassin 2 a ani Red dead redemption, u kámoše to hlásilo tu samou chybu idkyž má novější vypalovačku. A na tédle nové vypalovačce to taky hází ten samý problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Iba na Emtec si doma, aj u kamosa skusal palit? Skus na inu znacku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 derkon Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 i u kámoše. Dycky semi instalece přeruší kolem 50% ( nejspíš u přechodu na druhou vrstvu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Tak jak říká trezzor zkus jinou značku nejlépe Verbatimky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 derkon Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Dobře zkusím diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 derkon Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 První dývko se vypálil v pohodě akorát mi nejde v xboxu ( nejdřív tam mám reading a potom open t.) Druhej pokus se zase zastavil na 50% a objevila se zase chyba jako předtím. Nevíte někdo co stím je? Doplněno : Tak nakonec sem to ještě zkoušel i 2 kámoše zase na emtec a tam to šlo . Potom sem to zkoušel doma a zase nastala chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Zkousel jsi vypalovat v CloneCD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 derkon Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ne,zkoušel sem jenom Imgburn a DVD Decrypter . Myslíš že by to mohlo být tím? pokaždý se to vypne kolem půlky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Hod sem log z vypalování ... ISO je v pořádku? Zkoušel jsi ty Verbatimky? Aktualizovat ovladače mechaniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 derkon Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Log sem hodit nemůžu protože už nemám žádný dývka:D jenom asi 2 emtec (výplatu dostanu až v pátek takže potom si koupím verbatimky) . ISO je v pohodě. Na verbatimky sem to poprví vypálil ale asi byla špatná finalizace jak sem tady četl a po druhý na verbatimku se mi to zase pokazilo na 50%. Ano mám aktualizovanou mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Roker24 cz
Ahoj vsichni, poradi mi nekdo, proc mi to hazi tuhle chybu pri vypalovani prosim?
http://www.2i.cz/96124963b0
Driv jsem vypaloval normalne bez probelmu (cca 100x), ale ted mi tam nejakou dobu skace tato chyba ((
Dekuju za kazdou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.