Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

chyba pri vypalování :(


Roker24 cz

Otázka

Ahoj vsichni, poradi mi nekdo, proc mi to hazi tuhle chybu pri vypalovani prosim? icon_sad.gif

http://www.2i.cz/96124963b0

Driv jsem vypaloval normalne bez probelmu (cca 100x), ale ted mi tam nejakou dobu skace tato chyba icon_sad.gif((

Dekuju za kazdou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

U mechaniky v notebooku máš jednoduchý přístup k optice , zkus ji vyčistit. Někdy se závada projevuje znečištěním optiky jako je prach, kouř z cigaret a pod. Na GOOGLE jsem se dočetl na tuto vypalovačku dost stížností . Pravděpodobně si budeš muset koupit novou vypalovačku . Nejlépe externí ( http://www.alza.cz/lg-ge20nu-cerna-black-d96937.htm )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pálení na dvě vrstvy takovou rychlostí je pro mechaniku mnohem namáhavější než vypálit pár mb na CDčko. Na jakou značku DVD vypaluješ? Starší mechaniky v takovym stavu by ještě mohly vypalovat na hodně kvalitní DVD - nejlíp Verbatim. Ale spíš se přikláním k torovi, přikup externí vypalovačku, pak budeš mít po starostech a navíc nebudeš muset pálit na ty nejdražší DVD, protože tahle externí vypalovačka klidně zvládá pálení i na Emtect nebo Maxell - mechanika v Xku by je měla taky brát, to si odzkoušíš jaká pro tebe bude nejlepší alternativa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

V pátek mi přišel xboy 360, na starý vypalovačce sem si vypálil CoD MW2 a v pohodě sem dohrál, druhej den sem zkoušel gears of war2 a nešlo to( zničil sem asi 3dvd , používám Emtec) poté mi nešel ani Assassin 2 a ani Red dead redemption, u kámoše to hlásilo tu samou chybu idkyž má novější vypalovačku. A na tédle nové vypalovačce to taky hází ten samý problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

První dývko se vypálil v pohodě akorát mi nejde v xboxu ( nejdřív tam mám reading a potom open t.) Druhej pokus se zase zastavil na 50% a objevila se zase chyba jako předtím. Nevíte někdo co stím je?

Doplněno : Tak nakonec sem to ještě zkoušel i 2 kámoše zase na emtec a tam to šlo . Potom sem to zkoušel doma a zase nastala chyba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Log sem hodit nemůžu protože už nemám žádný dývka:D jenom asi 2 emtec (výplatu dostanu až v pátek takže potom si koupím verbatimky) . ISO je v pohodě.

Na verbatimky sem to poprví vypálil ale asi byla špatná finalizace jak sem tady četl a po druhý na verbatimku se mi to zase pokazilo na 50%. Ano mám aktualizovanou mechaniku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu