Blooman Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Hoj, potřebuju pomoct... 1) sem u 3 levelu... a mám mít takovou nálepku... hvězdu... kde jí seženu? 2) jak little big planet opatchuju? abych se dostal do comunity moonu.... 3) jak dostanu do hry ty stažené věci z PSN do ltb (oblečení atd.) A je nějaký mod kde si svojí postavu zvětším a tam jí upravím.. chci jí vidět zblízka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 1.) S tim ti nepomůžu, taky jsem ji nenašel ... zkus se kouknout na YouTube. 2.) Nevim jak jsou na tom ty pluginy ted, přestalo se o nich nějak mluvit, ale na přístup k PSN se používal PSNLover. 3.) Jedině koupit. 4.) Na začátku menu My Pod (Me) -> My Sack persion -> Edit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 1.) S tim ti nepomůžu' date=' taky jsem ji nenašel ... zkus se kouknout na YouTube.2.) Nevim jak jsou na tom ty pluginy ted, přestalo se o nich nějak mluvit, ale na přístup k PSN se používal PSNLover. 3.) Jedině koupit. 4.) Na začátku menu My Pod (Me) -> My Sack persion -> Edit.[/quote'] 1) už vím... musim mtít vše předešlé na 100% 3) ale já už je mám stažene z PSN (ty free) a nevím jak je tam vložit... jinak dík ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 a to 100% goodies znamená co... jako největší skore? nebo uplně všechno sebrane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 a to 100% goodies znamená co...jako největší skore? nebo uplně všechno sebrane... Logicky všechno sebrané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 tak... už vše mám... upgrade atd.. jen v otm levelu mam 97% A JEDNA VĚC MI CHYBÍ.... koukal sem youtube. google.. wikianswers... nic... walkabout level.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
Hoj, potřebuju pomoct...
1) sem u 3 levelu... a mám mít takovou nálepku... hvězdu...
kde jí seženu?
2) jak little big planet opatchuju? abych se dostal do comunity moonu....
3) jak dostanu do hry ty stažené věci z PSN do ltb (oblečení atd.)
A je nějaký mod kde si svojí postavu zvětším a tam jí upravím..
chci jí vidět zblízka..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.