jakubgaluszka Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Ahoj chtěl jsem se zaptat nechci čekat do pondělí na poštu :D na výpisu mám položku vyhotovení avíza a -200kč (!!!) a nevím co to je an internetu jsem nic nenašel děkuju mockrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Avízo je oznámení, např. že jsi něco zaplatil. Používá se to hlavně u bank. Třeba pošleš peníze do zahraničí a dojde ti avízo že máš zaplatit určitou částku za to přesposlání. Banky na to mají různé sazby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 tak to jsem zvědavej co mi řeknou na to na poště :D protože nic jsem neplatil jen jsem si neco vybral :D jinak samozrejmne dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Tak to je divné. Avízo se platí při neobvyklích věcech, jako např. ta platba do zahraničí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.