UrbiCZ Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Čau, nějak mi nejdou spustit videa v tomto softu. Mám CF 5.50 GEN-D2. Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 a co ti to píše nebo v čem je problém ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UrbiCZ Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 No navolím si třeba server youtube a je tam stále černá obrazovka, nechce to prostě načíst. U jiných serverů nemám problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2david2 Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 stiahni si go tube na google najdes link na stiahnutie tento funguje zatial :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 http://www.qj.net/qjnet/psp/psp-homebrew-gotube-v12.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UrbiCZ Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Tak jo, Go Tube to vyřešil. Díky oběma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pav.janecka Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 me taky nesel ultimate psptube mam fw 5.50-genD3 a vsechno mi slo ale kdyz sem si pustil video tak nechtelo najet tak sem si stahl gotube a de to v pohode akorat u nekterych videi se mi vypne cele psp a ja ho musim zapnout znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
UrbiCZ
Čau, nějak mi nejdou spustit videa v tomto softu. Mám CF 5.50 GEN-D2.
Díky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.