Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

X LIVE kde dělám chybu?

LuK4SO

Recommended Posts

nazdar chci se pripojit na live mam doma router(WiFi) dale xbox 360 jasper s přímačem WiFi sítě a samozrejmne silver card s kodem když najedu na join to xbox live tak se mi spusti registrace a po 2.hém bodě (heslo - pass) to vyhodí chybu. jedná se o moje první připojení na xbox live tak pls poradte

za vyrečení problámu dám thenks + 5GB(čistého na CZ Share)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějakej kec .. Jaký kec ti to píše ?

A zkusil si jiné heslo ?

jj skusil skusil jsem cpaslockem nepomohlo skusil jsem jen čísla nepomohlo skusil jsem kombinovaný nepomohlo pak jsem ho vubec nezadal... nepomohlo.. jinak když dam v my xbox test conection tak se propoji k wifině pak se pripoji k netu a k xbox live už ne je tam ten žlutek trojuhelnik s vikricnikem

jo jinak ten kec je toto :

XBOX LIVE signup is currently unavailable

Please try agin later

Odkaz ke komentáři

no tak mas asi v routeru zakazanej port pro x live , skus jit do routeru a tam nastavit port filter mode na distambled nebo proste vypnout filtrovani portu

dík ale nic takoveho jsem v nastaveni nenasel ... jen toto : http://2i.cz/2i/i/4c4236ef/be5afb84902c246846d5b224ad806cce/3aa8e3c91a.f.gif a to asi nebude ono...

skus napsat presnou cestu predem dik

jinak odměnu zvyšuju na 10GB čistýho

Odkaz ke komentáři

a nemáš náhodou nastavenou zemi ČR ? zkus to přenastavit na UK nebo US a mělo by to jít

mám USA

Zkus se ještě podívat sem: http://console-forum.net/showthread.php?t=97776

Nevím kde může být chyba, ale zdá se mi, že jeden týpek v tom topicu má podobnou :)

Jj čet sem to je to ten samej problem jak mam ja... bohužel tam neni napsano jestli to vyršil... :(

Odkaz ke komentáři

jooooooooooooooooooooooooooo Dostal jsem se o kousek dal ale hodí mi to chybu při Create acc

Založil jsem email n GMail a zmněnil jsem zemi z USA na UK pomohlo to[/url] ale když se posilaji informace xbox live tak to vyhodí tudle hlášku

This action can´t be performed at this time.

Please try agin later.For more info,go to www.xbox.com/support

Odkaz ke komentáři

a jak si napsal co ti to hodilo za chybu tak co bylo za kod místo ******** ?

to bylo naký číslo a myslim že je nepodstatný... ale ted jsem si vzpomněl na jedno mozna podstatnou vec xbox mam z druhy ruky a take hral live tak je možný že získal ten 1mnesic trial a me ho to nechce dat protože na týhle konzoli už byl... je to možný?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu