LuK4SO Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 nazdar chci se pripojit na live mam doma router(WiFi) dale xbox 360 jasper s přímačem WiFi sítě a samozrejmne silver card s kodem když najedu na join to xbox live tak se mi spusti registrace a po 2.hém bodě (heslo - pass) to vyhodí chybu. jedná se o moje první připojení na xbox live tak pls poradte za vyrečení problámu dám thenks + 5GB(čistého na CZ Share) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 http://www.xboxweb.cz/xboxlive.html Dělej vše podle návodu a je to v klidu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 http://www.xboxweb.cz/xboxlive.htmlDělej vše podle návodu a je to v klidu :) dik dam vedet jestly to pomohlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 porad chyba jakmile zadam heslo a dam continue vyhodími to chybu ... neakej kec a pak že to mám zkusit později.... //sory neuvedomil jsem si ze je to dable post slučte to nekdo dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Nějakej kec .. Jaký kec ti to píše ? A zkusil si jiné heslo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Nějakej kec .. Jaký kec ti to píše ?A zkusil si jiné heslo ? jj skusil skusil jsem cpaslockem nepomohlo skusil jsem jen čísla nepomohlo skusil jsem kombinovaný nepomohlo pak jsem ho vubec nezadal... nepomohlo.. jinak když dam v my xbox test conection tak se propoji k wifině pak se pripoji k netu a k xbox live už ne je tam ten žlutek trojuhelnik s vikricnikem jo jinak ten kec je toto : XBOX LIVE signup is currently unavailable Please try agin later Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 no tak mas asi v routeru zakazanej port pro x live , skus jit do routeru a tam nastavit port filter mode na distambled nebo proste vypnout filtrovani portu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 no tak mas asi v routeru zakazanej port pro x live , skus jit do routeru a tam nastavit port filter mode na distambled nebo proste vypnout filtrovani portu dík ale nic takoveho jsem v nastaveni nenasel ... jen toto : http://2i.cz/2i/i/4c4236ef/be5afb84902c246846d5b224ad806cce/3aa8e3c91a.f.gif a to asi nebude ono... skus napsat presnou cestu predem dik jinak odměnu zvyšuju na 10GB čistýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 dám 20GB hrubýho na CZShere za pomoct pls HELP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Kde máš e-mail ? Seznam ? Jestli jo, registruj si na gmail.com :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Kde máš e-mail ? Seznam ? Jestli jo, registruj si na gmail.com :) nn yahoo.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubasino Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 a nemáš náhodou nastavenou zemi ČR ? zkus to přenastavit na UK nebo US a mělo by to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Zkus se ještě podívat sem: http://console-forum.net/showthread.php?t=97776 Nevím kde může být chyba, ale zdá se mi, že jeden týpek v tom topicu má podobnou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 a nemáš náhodou nastavenou zemi ČR ? zkus to přenastavit na UK nebo US a mělo by to jít mám USA Zkus se ještě podívat sem: http://console-forum.net/showthread.php?t=97776Nevím kde může být chyba, ale zdá se mi, že jeden týpek v tom topicu má podobnou :) Jj čet sem to je to ten samej problem jak mam ja... bohužel tam neni napsano jestli to vyršil... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubasino Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 tak zkus přepnout v Console Setings - location na England ... potom napiš jestli to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Tak se registruj přes tendle odkaz a máš to : wa=wsignin1.0&rpsnv=11&ct=1279436801&rver=5.5.4177.0&wp=MBI&wreply=https://live.xbox.com/xweb/live/passport/setCookies.ashx%3Frru%3DhttpsZ3AZ2FZ2FliveZ2ExboxZ2EcomZ2FenZ2DUSZ2FFlowsZ2FAccountCreationZ2FAccountInformationZ2EaspxZ3FCheckZ3Dtrue&lc=1033&cb=B001033httpsZ3AZ2FZ2FliveZ2ExboxZ2EcomZ2FenZ2DUSZ2FFlowsZ2FAccountCreationZ2FAccountInformationZ2EaspxZ3FCheckZ3Dtrue&id=66262"]klikni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 jooooooooooooooooooooooooooo Dostal jsem se o kousek dal ale hodí mi to chybu při Create acc Založil jsem email n GMail a zmněnil jsem zemi z USA na UK pomohlo to[/url] ale když se posilaji informace xbox live tak to vyhodí tudle hlášku This action can´t be performed at this time.Please try agin later.For more info,go to www.xbox.com/support ******** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubasino Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 to vypadá na ňákou chybu u MS zkus to za chvíli znovu EDIT: tak co funguje to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 to vypadá na ňákou chybu u MS zkus to za chvíli znovuEDIT: tak co funguje to ? porad nic :( jeste chvilku pockam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubasino Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 a jak si napsal co ti to hodilo za chybu tak co bylo za kod místo ******** ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 a jak si napsal co ti to hodilo za chybu tak co bylo za kod místo ******** ? to bylo naký číslo a myslim že je nepodstatný... ale ted jsem si vzpomněl na jedno mozna podstatnou vec xbox mam z druhy ruky a take hral live tak je možný že získal ten 1mnesic trial a me ho to nechce dat protože na týhle konzoli už byl... je to možný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubasino Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 1 měsíční trial můžeš použít 3x ( myslím) ale i kdyby ho vyčerpal tak se ti to na live musí zaregistrovat se SILVER účtem .... a zkus mi napsat tam to číslo co si říkal že je nepodstatné :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Je to možný, ale šlo by se ti zaregistrovat, dostal by si silver účet, chyba 100% bude u MS :) Teď zbývá jenom, čekat :) A přes ten odkaz ti nejde se zaregistrovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Ten měsíční trial gold jde udělat 3x na jednom Xku ... pak už můžeš mít jen silver, to je ten klasickej, když nemáš gold, ten jde vždycky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Je to možný, ale šlo by se ti zaregistrovat, dostal by si silver účet, chyba 100% bude u MS :)Teď zbývá jenom, čekat :) A přes ten odkaz ti nejde se zaregistrovat ? asi pujde ale radsi to delam prez xko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.