janko580 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 a kdyz budu mit sylver ucet muzu tahat dema? Citovat
Negto Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 Ne a Ano :) ..... Někdy můžou tahat něterá dema jen ti co mají gold, kdyby sis to našel v topicu, nemusíš se ptát :) Citovat
HoUsE1468624125 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 Pls taky přihodim pár dotazů: 1) Co jsou to ty MS potions? Body za které si koupím Live? 2) Jaké jsou předpoklady k tomu abych mohl na live (bez rizika banu) s flashem? Chápu správně, že je potřeba Lite-on mechanika + iXtreme LT? Citovat
Dunky Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 1. No kupuješ si za to Arcade hry,DLC, doplňky,věci pro avatara,... 2. Chápeš to správně ,ale ix LT 1.1 jede i na Benq ,ale BANY stejně jednou budou ;) Citovat
HoUsE1468624125 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 Hele a tušíš kdy to "jednou" bude? (je to otázka měsíců nebo let?) Já jen abych nevrazil 2000,- do toho abych mohl pařit po Live a za dva měsíce BAN.... Citovat
Dunky Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 No tak flash stojí 500,- :D , a otázka let to opravdu není :lol: většinou jsou BANY někdy v listopadu ... //: Negto tak tak ;) Citovat
Negto Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 Hele a tušíš kdy to "jednou" bude? (je to otázka měsíců nebo let?) Já jen abych nevrazil 2000,- do toho abych mohl pařit po Live a za dva měsíce BAN.... Kdy bude vlna banu se neví, někdo říká, jak výjde kinect, ale opravdu zatím není nic jisté .... :) Citovat
Nanaki Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 Jisté to není, ale jak už řekl drsnak4, vlny bývají někdy koncem roku, listopad, prosinec. Je tedy logický předpoklad, že to tak bude i teď. Citovat
HoUsE1468624125 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2010 No tak flash stojí 500,- :D , a otázka let to opravdu není :lol: většinou jsou BANY někdy v listopadu ...//: Negto tak tak ;) Kdyby to byla otázka 500,- tak neváham, ale Lite-on + namontování + flash = 2000,- Jinak až bude ta vlna banů, co se bude muset udělat aby se to zase obešlo? Bude potřeba nový mechaniky, flashe nebo jen update? (myslím jako až vykoumaj jak to obejít) Citovat
Negto Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2010 Kdyby to byla otázka 500,- tak neváham, ale Lite-on + namontování + flash = 2000,-Jinak až bude ta vlna banů, co se bude muset udělat aby se to zase obešlo? Bude potřeba nový mechaniky, flashe nebo jen update? (myslím jako až vykoumaj jak to obejít) Nikdo to neví ... Vlná banů ještě není, tak to neřešte =) Citovat
janko580 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2010 nejlepsi je bejt offline odpojit kabel a nic nedostanes Citovat
MartinCZ80 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2010 No toje fakt dobra odpoved uz se tesim na podzim az tady oficialne zprovozni live zase si koupim xko nedavno mne vykradly tak mam PS3 a jsem velmi spokojeny ale ze se stim ten microsoft s..e ze Citovat
HoUsE1468624125 Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2010 nejlepsi je bejt offline odpojit kabel a nic nedostanes No to sice možná ano. Ale já chi na LIVE! Kdyby jsi si přečetl příspěvky výše, tak bys to vědět... Btw. Bez připojení na LIVE a gold účtu ti dá Xbox tak 40% svý zábavy a požitku. Jedině z LIVE GOLD využiješ XBOX na 100%! Citovat
janko580 Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2010 to jo ale mne moc online nebavi Citovat
Honzikkk Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2010 mam dotaz, chci si koupit nejaky hry na xbox live hlavne arkady (trails HD apd...) chapu že musim koupit MS body a za ty to koupit ale co se stane pak dostanu kod a stahne se hra na HDD? co když se mi v budoucnu rozbije xbox a budu si tu hru chtit znovu stahnout mužu znova nebo je to vazane na jednu konzoli? Díky za odpovedi. Citovat
Negto Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2010 mam dotaz, chci si koupit nejaky hry na xbox live hlavne arkady (trails HD apd...) chapu že musim koupit MS body a za ty to koupit ale co se stane pak dostanu kod a stahne se hra na HDD? co když se mi v budoucnu rozbije xbox a budu si tu hru chtit znovu stahnout mužu znova nebo je to vazane na jednu konzoli? Díky za odpovedi. Hry jsou vázány na účet ne na konzoli, když si koupíš kod tak ten zadáš jako zadáváš live (reedem code) a přičtou se ti body .... Za ty body si kupuješ věci, které se ti stáhnou na hdd. Citovat
Honzikkk Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2010 Hry jsou vázány na účet ne na konzoli, když si koupíš kod tak ten zadáš jako zadáváš live (reedem code) a přičtou se ti body .... Za ty body si kupuješ věci, které se ti stáhnou na hdd. Díky, takže když koupim např novej xbox a přihlasim se na svuj ucet a zadam znova ten kod k ty hre mužu ji znova stahnout? nebo se mi prote odectu body, zadnej kod nedostanu a na novem xboxu mam smulu? Citovat
Negto Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2010 Ten kod se nezadává znova ... Ten kod se zadá jednou a přičtou se ti ms pointy na účet na kterém pak nakupuješ hry, hry jsou vázány na účet, takže je na novém xboxu můžeš mít. Ale musíš je znova stáhnout (zdarma, jestli si je už jednou zaplatil) Citovat
Honzikkk Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2010 Díky přesně takhle jsem to chtěl slyset :) Citovat
richard44 Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 Chtěl bych se zeptat: Jsou nějaké rozdíly mezi verzemi libovolné hry zakoupené na placce v kamenné prodejně a hry stažené za body z Marketplace? Popřípadě jaké? Klady a zápory? Díky za info. Citovat
Negto Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2010 Rozdíli nejsou, jen že nemáš dvd :) Ale záležé na verzi hry apod :) Citovat
richard44 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 Já totiž slyšel, že verze na (HD?)-DVD zabírá podstatně víc dat než verze z Marketplace. Viz třeba http://www.pvrwire.com/2006/12/16/xbox-live-marketplace-vs-hd-dvd/ Aha, teď vidím, že se to týká filmů... Doufám, že hry podobným handicapem netrpí? Citovat
Negto Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 S velikostí si nejsem jist, ale nemusíš se bát, že hra by byla nějak moc ořezaná a že by jí chybělo něco důležitého =) Citovat
richard44 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 Tak to jo... Chápu, že se na Marketplace platí Microsoft Points, ale... ...GTA IV: The Ballad of Gay Tony stojí 1600 MP... ...GTA IV: The Lost and Damned stojí rovněž 1600 MP... ...Grand Theft Auto: San Andreas stojí 1200 MP... ...GTA IV stojí 29.99 $, to je kolik Microsoft Points? Díky za odpověď. Citovat
KlaunCZ Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 richard44: GTA IV stojí 2400ms.. alespoň na UK marketplace, ale to bude stejný Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.