Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[FAQ] Xbox live - Zeptej se, dostaneš odpověď

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám tři otazky

1.Chci si koupit hru z market place, ale nebere mi to platební kartu ( podle mého skromného prekladu to píse něco ve smyslu, ze ji nelze authorizovat a na xbox.com "transakce se nezdarila zkuste později)

Karta je použitelná k internetovým platbám - mám ji na paypalu.

2.Na ceskem live nelze platit paypalem?

3.Přijde mi, ze je málo připojených hráčů ( hraju gta MP a je spolecne se mnou připojeno malinko lidi____například tři) muže být chyba nekde v nastavení internetu, routeru?

Nebo si proste každy hraje jen v dohodnutých hrách?

• Odpovědi 604
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno
Zdravím mám tři otazky

1.Chci si koupit hru z market place, ale nebere mi to platební kartu ( podle mého skromného prekladu to píse něco ve smyslu, ze ji nelze authorizovat a na xbox.com "transakce se nezdarila zkuste později)

Karta je použitelná k internetovým platbám - mám ji na paypalu.

2.Na ceskem live nelze platit paypalem?

3.Přijde mi, ze je málo připojených hráčů ( hraju gta MP a je spolecne se mnou připojeno malinko lidi____například tři) muže být chyba nekde v nastavení internetu, routeru?

Nebo si proste každy hraje jen v dohodnutých hrách?

1) jakou máš banku a kartu?

2) ne paypal zatím není na xlive dostupný

3) gta iv je spíš taková arkadovka :D (dle mého názoru moc lidí to nehraje) ale samozřejmě může být chyba i v tvém nastavení NAT´u.

Odesláno
1) jakou máš banku a kartu?

2) ne paypal zatím není na xlive dostupný

3) gta iv je spíš taková arkadovka :D (dle mého názoru moc lidí to nehraje) ale samozřejmě může být chyba i v tvém nastavení NAT´u.

Komerční banka a Visa a co se toho gta tyče, tak třeba ted je tam dost hráčů, takže spis to byl asi jen dojem. Btw co lidi hodně hrajou?? Nastavení Nat co to je a jak to připadne vylepšit?:-)

Odesláno
Komerční banka a Visa a co se toho gta tyče, tak třeba ted je tam dost hráčů, takže spis to byl asi jen dojem. Btw co lidi hodně hrajou?? Nastavení Nat co to je a jak to připadne vylepšit?:-)

Takové nejhranější hry jsou podle mě:

Batllefield: Bad Company 2, Call of Duty: Black Ops a MW2, Forza 3 já osobně nejčastěji hraju Red Dead Redemption je to podle mě nejlepší hra vůbec ale bohužel ji nehraje tolik čechů jako ty již předem zmíněné...

co se nastavení NAT týče:

NAT musí být open, upnp musí být povoleno, porty musí být nastaveny na hodnotu 88 nebo automaticky, MTU na hodnotu 1364 a ještě u toho natu musí být povolena nějaká firewall ochrana...

Odesláno
Takové nejhranější hry jsou podle mě:

Batllefield: Bad Company 2, Call of Duty: Black Ops a MW2, Forza 3 já osobně nejčastěji hraju Red Dead Redemption je to podle mě nejlepší hra vůbec ale bohužel ji nehraje tolik čechů jako ty již předem zmíněné...

co se nastavení NAT týče:

NAT musí být open, upnp musí být povoleno, porty musí být nastaveny na hodnotu 88 nebo automaticky, MTU na hodnotu 1364 a ještě u toho natu musí být povolena nějaká firewall ochrana...

Díky. Zkontroluju si to v nastavení. Měl jsem do ted flash a dost me bavilo Red Dead Redemption, takže jsem si řekl koupím originalku a budu hrát na live(ten bude snad taky výbornej jako SP)

Náhodou s tou kartou nevíš?

Odesláno
Díky. Zkontroluju si to v nastavení. Měl jsem do ted flash a dost me bavilo Red Dead Redemption, takže jsem si řekl koupím originalku a budu hrát na live(ten bude snad taky výbornej jako SP)

Náhodou s tou kartou nevíš?

ten MP v RDR má spoustu možností jsou ta COOP mise,hideouty,gang matche,FFA,Poker,závody na koních a další... jestli si ho koupíš tak si mě klidne přidej (gt : LuK4SOcz)

a s tou kartou netuším...

Odesláno
ten MP v RDR má spoustu možností jsou ta COOP mise,hideouty,gang matche,FFA,Poker,závody na koních a další... jestli si ho koupíš tak si mě klidne přidej (gt : LuK4SOcz)

a s tou kartou netuším...

Platební karta stále nejde, takže nakonec jsem si Rdr pořídil z obchodu. Hned jak to půjde rad si tě přidám.

• 2 weeks later...
Odesláno
Jak je to s flashnutým xboxem a hraním přes xbox live? Chápu že pálený hry nemůžu hrát přes live, ale jak ho můžu pak využívat?

Můžeš s nima chodit na live (ono je to jedno, ban můžeš dostat i kdyby jsi hrál pálenky jen offline). Jen musíš všechny hry kontrolovat pořádně přes ABGX, patchovat nejlíp na SSv2 a mít vždycky nejnovější verzi flashe a pravidelně zjišťovat informace o dění kolem téhle scény. Potom bude riziko minimální.

Odesláno
Xbox live

mam otazku udelal sem si učet na Xbox live a dostal sme na mesic Live zdarma koupil sem si kartu na jeden mesic a chci se zeptat když tet ten kod aktivuju přičte semi to ktomu co ješte mam nebo ne ?? a ješte jedna otazka da se nekde zjistit jak dlouho ješte budu moc hrat přes Live ? jako kolik dnu mi ješte zbejva ?

udělej to jednoduše, až ti dojde měsíc free, aktivuj placený a je to

7 dní před vypršením xbox live gold ti příjde email

Odesláno
Zdravím měl jsem flashnutý Xbox pak jsem chtel zkusit hrat po netu a jak sem instaloval updaty tak mi to ztrattilo flash :((((((((((( co mam delat abych to napravil nechce se mi to platit znova .... jde to nejak vrati zpet treba o tyden nebo tak neco ?? poradte prosim ...

Další člen , který se obrátí o radu a jde na forum jen když to potřebuje ( je to vidět podle počtu tvých příspěvků ). Máš smůlu - měl by jsi se více věnovat i pročítání informací na foru - potom by se ti to nestalo - viz :

http://console-forum.net/tema/119565...ziadnu-palenku

Jedině nový flash na CFW 1.9 .

• 2 weeks later...
Odesláno
migovat z CZ proste (bohuzel) nejde, tecka

nicmene neni problem si zalozit email treba na hotmail.com a k tomu novy LIVE profil a hned mas UK marketplace :)

nejsem si ale jisty jak to funguje u DLC

dlc a arcadovky nebo i games on damend lze sdílet přez profil na kterém jsou zakoupeny stačí mýt pouze přihlášené oba profili na jedné konzoly

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu