Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[FAQ] Xbox live - Zeptej se, dostaneš odpověď

Negto

Recommended Posts

7b5a7fa5b1490432.png.png

Vítejte v topicu, který se bude věnovat důležité součásti xboxu a to je Xbox Live

Mezi první věci které musíme udělat je připojit náš Xbox k internetu, lze to dvěma způsoby a to pomocí ethernet kabelu nebo wifi adaptéru. Modely Elite a Pro mají už v základní výbavě ethernet kabel a Xbox S má již vestavěnou Wifi. Wifi adaptér jde dokoupit ke každému xboxu za přibližnou cenu 800,- Kč

Funguje-li vše jak má, jste ihned připojeni k internetu, ale jsou i případy, kdy to tak lechce nejde. Jeden z důvodů proč to nemusí jít je, že nemáte nový dashboard [NXE], doporučuji instalaci z flash disku (tutorial zde). Ale lze i online a to tím, že najedete do záložky System a zde otevřeme Network settings a v Edit settings vyplníte IP adresu, masku, bránu a DNS. V případě připojení přes router ponechejte Automatic.

Poté dejte Test Xbox Live Connection a pokud jste vše správně vyplnili Xbox Vás požádá o stažení nového dashboardu.

Odkrýt skrytý obsah
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 604
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Tu kavarnu jako adresu co budeš zadávat při registraci? IP si nech jaký je, to tě ted nemusí zajímat ... jen kdyby jsi chtěl stáhnout restricted obsah, ale to můžeš pozměnit i potom. Adresu můžeš použít třeba London, SW1A 1AA, Wilfred St (UK) ...

Spoluautor snad ani nejsem, jen jsem poskytnul screeny a pár textíku (ban, live v iP/iT ...). Celý to bylo Negtův nápad. Každopádně je tu pro Vás, takže enjoy! :)

Odkaz ke komentáři

SUPER :) tohle tady chybelo...mam sice PS3 ale koukam spis po Xboxu :)....chci se zeptat...jak je to ted s tim LIVE?v CR bude az na podzim..takze se musim prihlasovat na jiny zeme?(asi UK)?a je to jako na PSN?podle toho jaka zeme takovej obsah?nebo je to pro vsechny stejny?a nemuzou s tim ze jsem prihlasenej na jiny zemi nejaky problemy?

jestli se nevyplati pockat si do toho podzimu :)

BTW: k cemu jsou ty druhy skupin?to je jen na oko?

Odkaz ke komentáři

Reguje se pod UK nebo US, obsash je téměř stejnej ... pamatuju si, že to tady někdo srovnával a žádnej velkej rozdíl v tom neni. Spíš se regni pod UK, líp se ti v ČR budou shánět kupovny. Problem s přihlášením pod jinou zemi mít nemůžeš, bany se za to nedávaj jak někdo tvrdil.

Odkaz ke komentáři

Werbb napsal:
mohl by delat problem ze mam meil na seznamu? nechce se mi vytvare dalsi :(

Mně to na email od seznamu založit nešlo, proto píšu registaci na gmail.com :) Aspoň to zkus :)

// EDIT: Přidány screeny a odkazy, jestli vás ještě něco napadá co v topicu chybí, dejte vědět :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, po včerejším dvou a půl hodinovým zápolení s LIVE, kdy jsem vyzkoušel snad vše a vyhledal, co se dalo, se budu muset přece jen taky obrátit na vás. Při registraci na LIVE mi taky po zadání hesla vyskočila hláška, že je registrace momentálně nedostupná a ať to zkusím později. Vyzkoušel jsem tedy test připojení, k internetu se xko připojí (před registrací na LIVE mi i úspěšně stáhlo novou verzi NXE, kterej jsem doteď nepotřeboval), ale při připojování na LIVE mi vyskočí chybová hláška, že mám NAT nastaven na Moderate a že mám UPnP nastavit na ENABLE. Vlezl jsem proto do nastavení routru, kde jsem však zjistil, že UPnP už povolené je. Hledal jsem dál a zjistil, že musím i otevřít porty. Podle návodu jsem porty také nastavil, ale i po tomto kroku mi test připojení stále hlásí, že NAT je Moderate. Opravdu už nevím, co mám kde nastavit, aby mi LIVEko konečně fungovalo :(. Všem předem moc díky za pomoc.

EDIT: Tak super, už vážně nevím, co s tím je, ale chyba bude snad na straně MS. Po včerejším neúspěšném připojování jsem dnes po zapnutí xka zkusil znova test připojení a xko se mi v pohodě přihlásilo, dokonce i na LIVE. Nevěděl jsem, proč to najednou jde, ale byl jsem rád, proto jsem zkusil opět registraci na LIVE, ovšem zde mi xko vyhodilo zase stejnou hlášku, že registrace je momentálně nedostupná a ať to vyzkouším později. Vrátil jsem se tedy zpět na test připojení, ale najednou mi xko znovu hlásí chybu, že NAT je Moderate. Já už teda fakt nechápu, proč jednou to jde a za 5 minut už zase ne.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu