Farman Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Ahoj, stále se nemohu rozhodnout zda si koupit xbox nebo ps3.. Možná se více přikláním k ps3,ale především by mě zajímalo jestli se dá stahovat do PS 3 hry,pokud ano tak poté jak je vypálit atd.. Všiml jsem si také,že ps3 má harddisk tak by mě zajímalo jestli se na něho dá stahovat hry? Ještě bych měl dotaz k filmům a to ,jestli PS3 přečte avi nebo nebo ne... A poslední dotaz:Mylsíte,že je lepší koupit PS3 nebo Xbox(jestli xbox tak jsem si všiml,že má více typů..) Vím,že je to hodně otázek,ale těžko se mi rozhoduje,takže budu velmi rád když zodpovíte.. Jsem tu nový ,takže mockrát děkuji za rady a odpovědi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 1) Pokud myslíš jako na PC, že stáhneš hru z torrentu např. tak to ne. 2) Na hardisk si můžeš stáhnout co chceš 3) Avi je jen kontejner, záleží jaké kodeky byly použity při vytvoření videa. Některé přehraje, některé ne. 4) Jelikož mám ps3, tak ti asi nebudu doporučovat xbox, takže ps3. Ale záleží jestli máš na origo hry, jestli využiješ BluRay, atd atd. Jestli chceš jen hrát a vypalovat, tak xbox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marwa Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Na každou z tvých otázek tu bylo založeno minimálně jedno vlákno, takže projdi forko, použij hledat a máš odpovědi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=83046 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farman Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Mám otázku na xbox:da se v nějakým obchodě koupit xbox s čipem?? Díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Xko se nečipuje, respektive čipuje, ale je to minimálně rozšířený. Nejčastěji se přehrává firmware mechaniky ... má to stejnej následek jako to co očekáváš od čipu. Xko s přehrátym firmwarem na neoficiální přes kterej jde spusit vypálená hra koupíš třeba na hrejte.cz, kde takhle upravený Xko je označený znamínkem "+". Doporučuju přečíst topic pro zaátečníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farman Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 díval jsme se a nenašel xbox slim :-( nejnovější je SE nebo elite? Mockrát díky za odpovedi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Slim ještě flashnout nejde. Takže jako nejlepší je Elite flashnutej. Všechny flashnuté konzole na hrejte.cz maj označení "+..." Přečti si ten topic pro začátečníky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 SLIM se flashnutej neprodává, zatim udajne flashnout nejde. Doporučuju přelouskat topic pro začátečníky. Elite/Arcade jsou jen balení, jde o revize a o těch si přečti v topicu, na kterej odkazuju v podpisu. // No to snad ... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farman Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Ok mockrát díky,koukl jsme se na topic,pěkný :-) Co jsem pochopil tak v podtsatě se arcade a elite skoro v ničem neliší :-) Velká škoda je,že slim není flashnutý.. Jestli jsme to dobře pochopil tak Xbox 360 již není tolik poruchový,což je velký + :-) Jenom někde jsem slyšel,že prý bývá hodně hlučný .....Je to tak strašný jak se to všude píše nebo ne? :-) A ještě by mě zajímalo jestli se xbox 360 SE (special edition) liší také jenom v balení nebo je něčem lepší? Mockrát děkuji za odpovědi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Liší se opravdu jen v obsahu balení, občas má i nějaký faceplate (například limitovaná edice CoD:MW2 má polepy podle TF141). Pokud budeš kupovat Jaspera, tak neni tak hlučný jako starší revize a pokud se ti hlučný bude zdát, snižíš hlučnost instalací her na HDD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Instalace dvd her na HDD -> Xbox neni slyšet a hra se načítá rychleji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farman Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Ahoj,rozhodl jsem se tedy pro xbox 360,i když mám ještě několik dotazů uzavřu tuto diskuzi a přejdu do sekce xbox abych se ptal ve správné sekci :-) Takže mockrát díky za odpovědi-HODNĚ MI TO POMOHLO-jak vaše rady tak mnoho tutoriálů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Farman
Ahoj,
stále se nemohu rozhodnout zda si koupit xbox nebo ps3..
Možná se více přikláním k ps3,ale především by mě zajímalo jestli se dá stahovat do PS 3 hry,pokud ano tak poté jak je vypálit atd..
Všiml jsem si také,že ps3 má harddisk tak by mě zajímalo jestli se na něho dá stahovat hry?
Ještě bych měl dotaz k filmům a to ,jestli PS3 přečte avi nebo nebo ne...
A poslední dotaz:Mylsíte,že je lepší koupit PS3 nebo Xbox(jestli xbox tak jsem si všiml,že má více typů..)
Vím,že je to hodně otázek,ale těžko se mi rozhoduje,takže budu velmi rád když zodpovíte..
Jsem tu nový ,takže mockrát děkuji za rady a odpovědi :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts