David50G Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Když budu mít flash můžu hrát online nebo mi hrozí brick a kdybych měl chip je to stejný jako flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 epilepticfishCZ Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Když jsem měl ještě Wii ze soft-modem hraní online nebyl problém ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 takže stažene hry pudou normalne hrta přes net ?? a mam otazku platise enco abyhc mohl hrta přes ent jako na Xbox 360 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kapija Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Ne,neplatí se poplatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 zas mám dotaz prosííím :)(jsem nováček u wii) mám verzi 4.2E soft mod a používám usbloader můžu hrát např. Call of duty MWR po netu jak to tam je co bych měl udělat díky (prosím spěchá DÍKY moc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
Když budu mít flash můžu hrát online nebo mi hrozí brick a kdybych měl chip je to stejný jako flash
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.