Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

xbox 360-pár rad před koupí


Farman

Otázka

Ahoj,rozhodoval jsem se mezi xboxem 360 a ps3.ROzhodl jsme se pro xbox ,ale mám pár otázek..

U ovladače jsem si všiml,že má vlastní baterku.Zajímalo by mě jestli je to opravdu tak nebo je možno do ní vložit také tužkové baterky(pokud má jenom svoji extra tak jestli si budu muset dokoupit nějakou nabíječku nebo je v balení).

Další otázka je,že když si tento xbox koupím v obchodě hrejte.cz tak jestli mi ho pošlou ihned čipnuté nebo budu muset jim napsat?

Ted otázka ohledně harddisku:zajímalo by mě jestli je potřeba kupovat nějaký extra pro xbox(jak jsem někde četl) nebo sjem se také někde dočetl,že se to dá prý nějak připojit do xboxu normál hardisk z PC...

Dotaz ohledně her:jaký je nejjednodušší způsob nahrátí her do xboxu

A ted poslední dotaz:všiml jsem si,v nějakém tutoriálu,že je potřeba některé hry patchovat.Tak mám dotaz jak poznám tu nejnovější verzi na které to není potřeba patchovat..

Mockrát děkuji za odpovědi.Vím že je to mnoho otázek ale v xboxech se nevyznám a nerad bych si něco koupil s čím bych si v budoucnu měl nějaké problémy s touhle konzolí,nevěděl bych si s sní rady atd...

P.S tipuji,že asi nebudete vědět kdy se asi povede flashnout xbox slim?

Jinak jak jsem říkal mockrát děkuji všem co mi pomůžou :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

1.) Do ovladače můžeš vložit bud dvě klasický tužkovky a nebo specialní baterku od MS. Doporučuju dobíjecí tužkovky, s tim kitem jsou často probémy.

2.) http://console-forum.net/showthread.php?t=39829&highlight=hrejte Jen si objedáš X360, který je označený "+" a přijde ti flashnuté X360. Už jsem ti jednou řikal, že se nechipuje, přesnější je flashuje ...

3.) Tohle je trošku složitější otázka. Pokud aktualizuješ dashboard na verzi 9199, budeš moct využívat 16GB z flashky nebo externího HDD jako normální HDD pro X360 (budeš tam moct instalovat hry, ukladát profily, savy ...). Pak je tady další možnost koupit si WD HDD 2,5" a upravit ho podle návodu tady, taky ho budeš moct využívat jako plnohodnotný HDD a v tomhle případě i bez omezení na 16 GB. A konečně poslední možnost, koupíš klasickej přídvanej orginální HDD od MS, kterej jen nahoře připojíš k X360 a budeš ho normálně používat. Pokud připojíš flashku/HDD, která má víc než 16GB, budeš na ně moct dávat jen hudbu/filmy ...

4.) Taky dost mimo otázka :). Pokud budeš kupovat nový X360, XBR ti zavést nepujde - ten umožnuje hrát hry čistě jen z HDD. Pokud budeš míst klasickej flash jako dělá hrejte, hru budeš muset stáhnout, zkontrolovat přes abgx jestli neni poškozená a potom vypálit přes IMGBurn na DVD (nejlíp Verbatim). To potom spustíš v Xku. Hru na HDD v Xku budeš moct nainstalovat, ale abys jí potom pustil, musíš mít DVD v mechanice http://console-forum.net/showthread.php?t=86485.

5.) Pokud budeš mít nejnovější flash, což Hrejte dělá, nic patchovat nebudeš muset ... dokonce ani nejspíš v budoucnu nebudeš muset.

Kdy pujde flashnout mechanika v Valhalle ti neřeknu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ano, tak to je. XBR konzolí je dnes už málo, musí se použít nějaká starší, na nových je tahle chyba ošetřena. A to ještě na té starší konzoli nesmí být nový Dash (také tu chybu opravuje). Spíš se dá taková konzole sehnat na inzerát, jako se už těžko sežene.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pokud aktualizuj NXE na verzi 9199, tak můžeš na flashku. Jinak na MU a nebo na HDD ... na tom nezáleží. Navíc pokud budeš kupovat Jaspera v Acrade balení, tak bude mít vestavěnou 512 MB pamět kam je taky budeš moct ukládat ... u Elite ale tahle pamět neni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu