Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co si počít po RROD?

DeSmond

Recommended Posts

NeČekal jsem, že se mi to někdy stane, ale přišlo to. Xko nemam ani rok, menil jsem ho uz flashly za Wii, nikdy nevykazovalo zadny problemy a najednou to proste prislo, Xko se vyplo a objevila se nocni mura kazdeho hrace, cerveny kruh a ja uz vedel, ze je to v prdeli. Zbezne jsem koukal na net jak to opravit, zkousel jste to nekdo? Nejsem zrocna technicky typ a nechce se mi moc v xku stourat. Vim ze tady na to prispevky jsou, ale nechce se mi zdlouhave hledat. Vidim to do srotu a na koupeni Slimu.Mozna hloupa otazka, ale jde doufam slim bezproblemu flashnout, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víš jak MS řeší reklamaci X360 s RRODem? Dá ti budto uplně nový Xko a nebo aspon uplně novou desku ... můžeš ho na chvilku oživit - zabalíš do deky, ucpeš větrání a počkáš cca 40 minut, mrtvý spoje se na chvilku obnoví, ale budeš ho akorát trápit ... za nějakou dobu se zase přeruší, pak je můžeš timhle zase obnovit, ale postupně se doba výdrže bude snižovat a pak to přestane zabírat ... je to záležitost tak měsíce. Jak říká Negto, datum výroby je vzadu na štítku - MFR date ve tvaru rok-měsíc-den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu