DeSmond Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 NeČekal jsem, že se mi to někdy stane, ale přišlo to. Xko nemam ani rok, menil jsem ho uz flashly za Wii, nikdy nevykazovalo zadny problemy a najednou to proste prislo, Xko se vyplo a objevila se nocni mura kazdeho hrace, cerveny kruh a ja uz vedel, ze je to v prdeli. Zbezne jsem koukal na net jak to opravit, zkousel jste to nekdo? Nejsem zrocna technicky typ a nechce se mi moc v xku stourat. Vim ze tady na to prispevky jsou, ale nechce se mi zdlouhave hledat. Vidim to do srotu a na koupeni Slimu.Mozna hloupa otazka, ale jde doufam slim bezproblemu flashnout, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Slim momentálně prý flashnout nejde. Xko doporučuju prodat, i kdyby jsi ty spoje obnovil neni to na dlouho ... máš v pořádku plombu? Na RROD je záruka 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Nejde? Tak to me pekne dopaluje. Plomba by mela byt v poradku ale se zarukou nevim jak to je. Priznam se ze si nepamatuju stari Xka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Na zadní části xka máš nálepku a na ní je datum výroby :) Bývá na pravé straně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Víš jak MS řeší reklamaci X360 s RRODem? Dá ti budto uplně nový Xko a nebo aspon uplně novou desku ... můžeš ho na chvilku oživit - zabalíš do deky, ucpeš větrání a počkáš cca 40 minut, mrtvý spoje se na chvilku obnoví, ale budeš ho akorát trápit ... za nějakou dobu se zase přeruší, pak je můžeš timhle zase obnovit, ale postupně se doba výdrže bude snižovat a pak to přestane zabírat ... je to záležitost tak měsíce. Jak říká Negto, datum výroby je vzadu na štítku - MFR date ve tvaru rok-měsíc-den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Dik hosi, tak mam tam 17.7. 2008, takze pokud je v poradku plomba tak staci jen dehrat flash a reklamovaT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Podívej se jestli neni vidět nějakej zásah do konzole od flashera, někdy projde reklamace i s flashem, ale poslední dobou to dost kontrolujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Takze jinak si to k flashorovi dojit odflashovat? jde to ne? Musim mit k ty raklamaci nejaky papiry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Takze jinak si to k flashorovi dojit odflashovat? jde to ne? jj mělo by to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Jj, jdi to preventivně odflashovat :) Jinak žádné papíry mít nemusíš ... Stačí zavolat na zákaznickou linku a domluvit reklamaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Ted jsem na foru nasel flashera jmenem romik, ktery i opravuje rrod. Je mozne ze je to oprava, kdy pak nepujde xko znovu do kopru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Xko po rrodu nejde nikdy natrvalo opravit, bohužel ani romik není kouzelník, max výdrž je ten jeden rok :) Ale to maximálně !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Jak rikam ... ruce pryc od Xka co ma nebo melo RROD, protoze se spravi jen ty mrtvy spoje, ale to co to zpusobuje se nemeni, Xko se znova za nejakou dobu prehreje a RROD mas znova. Sent from my iPod touch using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Hele, kdyz zadam na xbox.com seriový Číslo, nechce mi ho to vzít. Nevíte čím to může být. Ta konzole je z "druhy ruky", muze to byt tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Ano může, zavolej na support linku a s registrací ti tam pomůžou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 može to byt i že ta konzole muže mit BAN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 RRoD nebo E74 nemůže naskočit kvůli banu, jsou to čistě jen mrtvý spoje na desce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 ale ja neřikam že kvuli banu ale MS ti to asi neveme ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Ano, kvůli banu člověk přijde o záruku. Teď si nejsem jistej, ale seriový číslo by to mělo i přes ban vzít, dál už ale nebude moci uplatnit záruku. Před tim jsem tě špatně pochopil, promin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.