Silas Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Před nějakou dobou, ještě když jsem měl Xbox360 platilo, že když jsem si vytvořil nový profil na XBL, tak jsem automaticky dostal měsíční GOLD ... nyní, když vytvořim další Acc na XBL, tak dostanu jen Silver ... časy se mění nebo něco dělám blbě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Před nějakou dobou, ještě když jsem měl Xbox360 platilo, že když jsem si vytvořil nový profil na XBL, tak jsem automaticky dostal měsíční GOLD ... nyní, když vytvořim další Acc na XBL, tak dostanu jen Silver ... časy se mění nebo něco dělám blbě? myslim že máš 3 měsíční na jeden xbox, ale nejsem si jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Jarisak má pravdu, jde to jen 3x na jedný konzoli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.