fitom Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Zdravim,vratil jsem se z US kde jsem si poridil iPhone 4. Zatim jsem ho jen aktivoval, ale nemam jeste micro sim,musim zitra vymenit u VF. Kazdopadne jsem se chtel zeptat jestli jde na novem iPhone 4 udelat jailbreak a jestli ano tak jak.... Dekuji predem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 To uz Vodafone ma v nabidce micro sim?Jinak na jailbreak si musis jeste pockat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marwa Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Vodafone tuším microSIM ještě nenabízí, ale můžeš si ji vyrobit - někde tu byl i návod, jinak je toho plný youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jurod Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Jo, vyrobit se to da jednoduse, jen to odcvaknes a mas to. JB, myslim, ze uz neco i bude, ale ja cekam na novej spirit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fitom Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Tak tu micro sim kartu uz jsem sice sehnal,uz i T-mobile ji ma, ale zato jsem uplne zapomnel,ze ty iPhone 4 josu blokovany pouze pro ameriku. Takze si budu muset pockat na ten jailbreak. A nevi se apon priblizne kdy by to melo bejt? Na co se cekalo? Az vyjde 4.0.1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Unlock uz je.Jailbreak uz je ale George Hotz ho nechce uvest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jurod Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Uz by to mohli uvest... to je doba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fitom Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 No me by zatim ten unlock stacil...nevite nekdo teda jak na ten unlock iPhonu 4? Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boyjmn Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 No me by zatim ten unlock stacil...nevite nekdo teda jak na ten unlock iPhonu 4? Dekuju Někde to tu určitě je popsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fitom Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Někde to tu určitě je popsáno. No hledal jsem skuro vsude a nic jsem nenasel. Tak jestli neco uvidis tak posli link.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Promin ja myslel ze uz vysel unlock http://mobilizujeme.cz/clanky/apple-iphone-4-oficialni-jailbreak-a-odblokovani/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boyjmn Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Omlouvam se.cetl jsem IOS4 místo iPhone 4. V tom pripade bohuzel neporadim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fitom
Zdravim,vratil jsem se z US kde jsem si poridil iPhone 4. Zatim jsem ho jen aktivoval, ale nemam jeste micro sim,musim zitra vymenit u VF.
Kazdopadne jsem se chtel zeptat jestli jde na novem iPhone 4 udelat jailbreak a jestli ano tak jak....
Dekuji predem za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.