Vybi Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Dobrý den mám takový menší problém a newím čím to je. Vypálil jsem si hry a normálně šli tak jsem si stáhl a vypálil další a ty když dám do xboxu tak mě to ukáže jenom play dvd a hru to nespusti no nevím je to divné děkuji za odpověď.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Jakej máš iXtreme? Hádám, že nevíš ... takže jaký hry ti nefungujou? Jak starej je ten Xbox? Kdy ti dělali flash? Jaký hry ti fungujou? Řiká ti něco patchování - zabýval jsi se tim někdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vybi Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 nefungujou mě hry darksiders, alien vs predator, xbox je starý asi rok, flash taky rok, funguje me gta4, nhl10, gears of war 2, dmc4 a dasí a patchování newím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Fajn ... přes tenhle program patchni hry co ti nefungujou na wave 2, pak je normálně vypal http://console-forum.net/showthread.php?t=91673. Po patchnutí to už nekontroluj v abgx! Kontroluj před patchnutím a nebo si vypni autofix, jinak ti abgx ten patch čátečně opraví a hra nepojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vybi Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 ešťe mám menší problém, ty hry co mě nefungujou tak kamarádovi ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Kamarád má novější iXtreme, který tu wave přehraje bez patchnutí, ty máš starší a musíš patchovat ... nejlepší by bylo konaktovat flashera aby ti řekl jakej máš iXtreme, možná by jsi mohl použít ActiveISO a nemusel bys ty hry patchovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vybi Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 dobrá děkuji za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vybi
Dobrý den mám takový menší problém a newím čím to je. Vypálil jsem si hry a normálně šli tak jsem si stáhl a vypálil další a ty když dám do xboxu tak mě to ukáže jenom play dvd a hru to nespusti no nevím je to divné děkuji za odpověď.:wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.