duku Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Čau lidi, chtěl jsem se zeptat jestli lze obědnat iPhone 4, nebo jakýkoliv jiný Apple produkt ze zahraničí s dovozem do ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 určitě něco najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duku Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Já bych spíš potřeboval poradit chápeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 určitě něco najdeš ty si zase poradil idiote :) For duku: Snadno koupit muzes na ebay dovozky do čr. Doporučuji starší generace iphona, ipody a ipady... Jenze pokud z USA budes muset calnout CLO a DPH pokud budes mit smulu.. K tomu iphonu 4 si musis najit v kterych zemich je prodavaji neblokovany. V americe jsou blokované na AT&T takze mas vlastne smulu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duku Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 No právě, iPhone 4 maj neblokovanej snad jenom v Anglii a ve Francii, dokonce posílaj asi to 10 států evropy, ale podělaná ČR tam neni. :-/ Jinak dík, Ebay mě vůbec nenapadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Z Apple storu se asi nedá nic koupit přímo k nám, protože mám takový dojem, že zasílají jenom po USA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 http://www.ukservis.cz/ ja bych zskusil tohle koupil v appstoru v anglii a prez ne poslal do ČR ;-) a vyslo by to na cca 1400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jurod Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Jo, da se to koupit v UK, jestli tam mas znameho, tak ti to muze pak poslat. Posilaj to max. po rakousko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duku Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 http://www.ukservis.cz/ ja bych zskusil tohle koupil v appstoru v anglii a prez ne poslal do ČR ;-) a vyslo by to na cca 1400,- Hej! :D Tak to vyzkouším, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brabbit Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Také mám o iPhone 4G zájem. Pokud nebude v Anglii iPhone blokovaný, znamená to, že když do něj vložím sim kartu od CZ operátora tak mi to v pohodě pojede ? Popřípadě, dalo by se to řešit unlockem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marwa Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ano, přesně to znamená, že je iPhone neblokovaný. A unlockem by se to řešit dalo, kdyby nějaký unlock pro iPhone 4 byl. Jenže není ještě ani jailbreak a u iPhonu 3G to celkem trvalo a ze začátku se to řešilo turbosimkartou - nevím jestli funguje i pro iPhone4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Když nebude blokovaný, tak to pojede, ale musíš mít microSIM normální SIMku tam nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
duku
Čau lidi, chtěl jsem se zeptat jestli lze obědnat iPhone 4, nebo jakýkoliv jiný Apple produkt ze zahraničí s dovozem do ČR?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.