KSIKSAO Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Zdravím. Potřeboval bych radu jak nastavit zvuk u přehrávání DVD. Po puštění Filmu mluvené slovo relativně tiché a při akci (střelba atd.) je až moc nahlas. Mám k tomu připojený receiver Denon a repro od Bose. V rámci dobrých sousedských vstahů bych to chtěl trochu poladit. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radko11 Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Podivej se jestli nemas v ps3 nastaveno linear pcm tak nastav to druhe. Mi to dela u nekterych dvd taky ale jen u palenych a to mi pomohlo. Vecer zapnout dynamic control (doufam ze to pisu dobre ty nazvy nejsem u ps3) taky trochu pomuze. Zbytek musís doladit na reciveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KSIKSAO Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Tak to linear pcm zapnutý nemám je tam Bitstream. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radko11 Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Tak to si pohraj v nastaveni reciveru. Nejlepsi je THX Test byva to na nekterych dvd. Treba na Alien nebo hvezdne valky tam to je a podle toho se to dobre kontroluje a nastavuje. Jinak uz nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Cau, ja to delam tak ze si nejdrive vyvazim zvuk pozadi, tedy strelbu, hudbu atd na pozadovanou uroven a pak si pridam na centralu, tak abych slysel rec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Vetsina filmu ma na centru rec, u svyho repra si muzu nastavit nezavisle na sobe hlasitost centru, souroundu a subwooferu. Koukni na ofiko stranky THX a Dolby, dozvis se tam spoustu uzitecnych informaci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukmignon Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 kde se prosím vás nastavuje v ps3 bitstream namísto pcm? mně to do receiveru posílá jen pcm, přitom tam dávám disky se zvukem dolby digital ne-li DTS-HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 kde se prosím vás nastavuje v ps3 bitstream namísto pcm? mně to do receiveru posílá jen pcm, přitom tam dávám disky se zvukem dolby digital ne-li DTS-HD http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/audiooutput.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukmignon Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 takhle jsem to nastavoval... chápu to dobře, že dolby digital zvuk přes hdmi nejde??? to si dělaj pr*** ne? ani u novýho firmware? to nechápu, když v nabídce i u hdmi nabízí DD 5.1 a naopak tam píšou, že optickej kabel nepřenese dts-hd ma a dolby true hd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KSIKSAO
Zdravím.
Potřeboval bych radu jak nastavit zvuk u přehrávání DVD.
Po puštění Filmu mluvené slovo relativně tiché a při akci (střelba atd.) je až moc nahlas.
Mám k tomu připojený receiver Denon a repro od Bose.
V rámci dobrých sousedských vstahů bych to chtěl trochu poladit. Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.