KSIKSAO Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2010 Zdravím. Potřeboval bych radu jak nastavit zvuk u přehrávání DVD. Po puštění Filmu mluvené slovo relativně tiché a při akci (střelba atd.) je až moc nahlas. Mám k tomu připojený receiver Denon a repro od Bose. V rámci dobrých sousedských vstahů bych to chtěl trochu poladit. Díky. Citovat
0 Radko11 Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2010 Podivej se jestli nemas v ps3 nastaveno linear pcm tak nastav to druhe. Mi to dela u nekterych dvd taky ale jen u palenych a to mi pomohlo. Vecer zapnout dynamic control (doufam ze to pisu dobre ty nazvy nejsem u ps3) taky trochu pomuze. Zbytek musís doladit na reciveru. Citovat
0 KSIKSAO Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2010 Tak to linear pcm zapnutý nemám je tam Bitstream. Citovat
0 Radko11 Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2010 Tak to si pohraj v nastaveni reciveru. Nejlepsi je THX Test byva to na nekterych dvd. Treba na Alien nebo hvezdne valky tam to je a podle toho se to dobre kontroluje a nastavuje. Jinak uz nevim. Citovat
0 huhla Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 Cau, ja to delam tak ze si nejdrive vyvazim zvuk pozadi, tedy strelbu, hudbu atd na pozadovanou uroven a pak si pridam na centralu, tak abych slysel rec. Citovat
0 pozitro Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 Vetsina filmu ma na centru rec, u svyho repra si muzu nastavit nezavisle na sobe hlasitost centru, souroundu a subwooferu. Koukni na ofiko stranky THX a Dolby, dozvis se tam spoustu uzitecnych informaci ;) Citovat
0 Lukmignon Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2011 kde se prosím vás nastavuje v ps3 bitstream namísto pcm? mně to do receiveru posílá jen pcm, přitom tam dávám disky se zvukem dolby digital ne-li DTS-HD Citovat
0 huhla Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2011 kde se prosím vás nastavuje v ps3 bitstream namísto pcm? mně to do receiveru posílá jen pcm, přitom tam dávám disky se zvukem dolby digital ne-li DTS-HD http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/audiooutput.html Citovat
0 Lukmignon Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2011 takhle jsem to nastavoval... chápu to dobře, že dolby digital zvuk přes hdmi nejde??? to si dělaj pr*** ne? ani u novýho firmware? to nechápu, když v nabídce i u hdmi nabízí DD 5.1 a naopak tam píšou, že optickej kabel nepřenese dts-hd ma a dolby true hd. Citovat
Otázka
KSIKSAO
Zdravím.
Potřeboval bych radu jak nastavit zvuk u přehrávání DVD.
Po puštění Filmu mluvené slovo relativně tiché a při akci (střelba atd.) je až moc nahlas.
Mám k tomu připojený receiver Denon a repro od Bose.
V rámci dobrých sousedských vstahů bych to chtěl trochu poladit. Díky.
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.