kobejn Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Cusss lidi hele jsem z Prahy a mám v psp origo 3.50:-( neudělal by mi někdo downgrade? kLído bych i zaplatil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Peníze za downgrade? To tady moc nepiš :) spíš něho popros myslim že lidí z Prahy s Lumines tu bude dost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Červenec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Mě je to fuck... ale už mě štve vždycky čekat na výplatu abych si mohl koupit nějakou new hru:( klido zaplatím. hLavně aby se někdo ozval:-D když tak mé ICQ 451 364 451 kobby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Zpráva pro Jirim ale i pro všechny... Nějak mi nefaká icq,nevím proč ale nějaké chyba bo co. Tak když někdo bude tak laskyvý a udělal by mi ten downgrade tak se pls ozvěte na 728 939 156 mobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Moc děkuji Jirimu,vše proběhlo v pořádku,skvělé jednání.vřele všem doporučuji,když budou mít nějaký problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetoslav Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Nedal bys mi pls na Jirima nakej kontakt ??taky bych potreboval downgradenout.Predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.