Addiioo Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Dobrý den, mám nový xbox a napadlo mě jestli by šlo, že bych si stáhl nějakou hru a dal ji na usb flashku a pak to dal do xboxu. Šlo by to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Más flash na xboxu? Pokud ne,tak jen dema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Přesnější otázka je jestli má XBR, což nejspíš nemá, jinak by se neptal. Takže jak už bylo řečeno, hry musíš normálně vypalovat na DVD. Demo hry a free Arcade/DLC můžeš z flashky http://console-forum.net/showthread.php?t=90335. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Addiioo
Dobrý den, mám nový xbox a napadlo mě jestli by šlo, že bych si stáhl nějakou hru a dal ji na usb flashku a pak to dal do xboxu. Šlo by to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.