Kolda Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Cau už se mi to stalo několikrát normálně vypnu PC večer, ráno ho zapnu, ale nefunguje internet a musím dat pokaždy obnovení systému už nevim co s tím nic jsem neinstaloval, nenastavoval. Předem Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Nejaky vetsi info, nez ze jenom "nejde internet"? Co IP adresa - mas prirazenou? Dopingnes se na branu? Atd atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 tak mam router a ten mi přiřazuje IP mam doma este 2 notasy a tam jde internet normalně i na stolním to šlapalo normal, ale po vypnutí to najednou přestalo. Připadá mi to že to nějakej program nebo něco ruší když to po obnovení systému funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Hoď sem výpis příkazu ipconfig /all když nejde net a po tom co jde net. Tohle je problém win někdy se stane něco takovýho a je těžký to vyřešit. Pokud to není jenom něco se sítí, tak ti doporučuju vrátit bod obnovení někam hodně zpátky (třeba měsíc) a když to bude dělat pořád, tak reinstall. Teoreticky se to vyřešit dá, ale pokud tomu moc nerozumíš nebo nemáš v okolí nějakého odborníka, tak by to bylo na dlouho a hlavně na dálku se v tomhle asi moc poradit nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Dík všem za vaše odpovědi, ale přeinstaloval jsem Windows kvuli tomu. LOCK PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kolda
Cau už se mi to stalo několikrát normálně vypnu PC večer, ráno ho zapnu, ale nefunguje internet a musím dat pokaždy obnovení systému už nevim co s tím nic jsem neinstaloval, nenastavoval. Předem Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.