Gandy1468624885 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Zdravim, už jsem vypálil několik her a všechny šly, a teď najednou chci spustit jednu hru a píše mi to : This disc's region code is incorrect for this console. co s tím? Ninety nine nights II . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Vypálil jsi hru s jiným s regionem než je tvá konzole, hra je ti tedy k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Pokud tedy nemáš XBR konzoli, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gandy1468624885
Zdravim, už jsem vypálil několik her a všechny šly, a teď najednou chci spustit jednu hru a píše mi to : This disc's region code is incorrect for this console. co s tím? Ninety nine nights II .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.