Ryder3.0 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Zdarec holky, tak jsem tu zase.Tentokráte bych potřeboval poradit nějakej dobrej prográmek pomocí kterého dostanu z písničky pozadí. tj instrumental. Zkoušel jsem dBpoweramp a není to to pravé ořechové. Děkuji předem za všechny rady : ) e: šiš v názvu threadu mám chybu :D "jakO" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Nikdy to z toho pořádně nedostaneš, jednoduše to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 : ( to je právě to čeho jsem se obával. Tak jinak pošlu 500 credits tomu kdo mi to instro z toho dostane v pokud možno v co nejlepší kvalitě. PM me boys! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
Zdarec holky, tak jsem tu zase.Tentokráte bych potřeboval poradit nějakej dobrej prográmek pomocí kterého dostanu z písničky pozadí. tj instrumental. Zkoušel jsem dBpoweramp a není to to pravé ořechové. Děkuji předem za všechny rady : )
e: šiš v názvu threadu mám chybu :D "jakO"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.