Ryder3.0 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 Zdarec holky, tak jsem tu zase.Tentokráte bych potřeboval poradit nějakej dobrej prográmek pomocí kterého dostanu z písničky pozadí. tj instrumental. Zkoušel jsem dBpoweramp a není to to pravé ořechové. Děkuji předem za všechny rady : ) e: šiš v názvu threadu mám chybu :D "jakO" Citovat
0 piggy Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 Nikdy to z toho pořádně nedostaneš, jednoduše to nejde. Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 : ( to je právě to čeho jsem se obával. Tak jinak pošlu 500 credits tomu kdo mi to instro z toho dostane v pokud možno v co nejlepší kvalitě. PM me boys! Citovat
Otázka
Ryder3.0
Zdarec holky, tak jsem tu zase.Tentokráte bych potřeboval poradit nějakej dobrej prográmek pomocí kterého dostanu z písničky pozadí. tj instrumental. Zkoušel jsem dBpoweramp a není to to pravé ořechové. Děkuji předem za všechny rady : )
e: šiš v názvu threadu mám chybu :D "jakO"
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.