bart23 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Ahoj uvažuji nad flashem svojeho xboxu a zajímá mě jestli je nějaké ryziko a co se vsechno změní v systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Riziko? Pokud všechno uděláš tak jak to máš udělat, musí to vyjít ... během flashe se jen přehraje firmware mechaniky. //@trezzor: Aspon takhle jsem to pochopil já, ale do hlavy mu nevidim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Ryziko ( :D ) je na XLive - BAN, v systeme sa zmeni moznost hrat kopie. EDIT: Aha, tak som to asi nespravne pochopil...on si chce sam robit flash :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 bart ty máš nový xko slim ne? to ještě flashnout nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 bart ty máš nový xko slim ne? to ještě flashnout nejde Vazne? On ma Xbox360S a riesi flash? Asi sa to este k nemu nedonieslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 jj měl nebo má tu topic xbox 360 slim a má že ho dostal tak asi jo :-) ...jsou takový lidi no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bart23
Ahoj uvažuji nad flashem svojeho xboxu a zajímá mě jestli je nějaké ryziko a co se vsechno změní v systému.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.