bart23 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 Ahoj uvažuji nad flashem svojeho xboxu a zajímá mě jestli je nějaké ryziko a co se vsechno změní v systému. Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 Riziko? Pokud všechno uděláš tak jak to máš udělat, musí to vyjít ... během flashe se jen přehraje firmware mechaniky. //@trezzor: Aspon takhle jsem to pochopil já, ale do hlavy mu nevidim :) Citovat
0 trezzor Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 Ryziko ( :D ) je na XLive - BAN, v systeme sa zmeni moznost hrat kopie. EDIT: Aha, tak som to asi nespravne pochopil...on si chce sam robit flash :D Citovat
0 PauL cZ Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 bart ty máš nový xko slim ne? to ještě flashnout nejde Citovat
0 trezzor Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 bart ty máš nový xko slim ne? to ještě flashnout nejde Vazne? On ma Xbox360S a riesi flash? Asi sa to este k nemu nedonieslo... Citovat
0 PauL cZ Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 jj měl nebo má tu topic xbox 360 slim a má že ho dostal tak asi jo :-) ...jsou takový lidi no :D Citovat
Otázka
bart23
Ahoj uvažuji nad flashem svojeho xboxu a zajímá mě jestli je nějaké ryziko a co se vsechno změní v systému.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.