Negto Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Plants vs. Zombies míří oficiálně na XBLA Herní vydavatel PopCap Games dnes oficiálně oznámil to, o čem se už šušká několik měsíců. Vydařená hra Plants vs. Zombies míří na službu Xbox LIVE Arcade (XBLA) už tento podzim (asi září). Tato vylepšená verze hry bude obsahovat všechen původní obsah, ale hráči se i dočkají spousty novinek, jako jsou dva multiplayerové režimy Co-Op a Vs. Mode. Dále nebude chybět ani 12 achievementů a rovnou i 21 miniher pro dlouhou chvíli. Cena Plants vs. Zombies je poté stanovena na 1200 MS bodů. Hra Plants vs. Zombies bude k dostání i v obchodech na DVD, přičemž s ní dostanete na disku i hry Zuma a Peggle. Balíček těchto tří her vás poté vyjde na nějakých 20 euro. Xbox Live Arcade verze Plants vs. Zombies po dlouhém čekání konečně dorazí a to již za měsíc. Poté co navštívila PC a iPhone a iPad, tak 8. září konečně zavítá i na Xbox 360. Převedení ovládání z myši se podle všeho skvěle povedlo a tak nic nebude bránit v kvalitní zábavě. A navíc se můžeme těšit na zajímavé multiplayer mód. Cena hry bude 1200MS bodů. Konzole: Only Xbox360 Datum: 8. Září 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nevim999 Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Kdyz to vyjde na dvd tak mi to pojede i na xboxu bez JTAG ze? Proste to stahnu jako normalni hru, vypalim a hraju ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Přesně tak :) ... Několik arcade dvd už vyšlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 tohle vyšlo i na kompách a žádnej zázrak to nebyl , proto bych do xkové verze nešel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 tohle vyšlo i na kompách a žádnej zázrak to nebyl , proto bych do xkové verze nešel ... Mně naopak ta hra hodně baví, kdybych jí už na compu neprojel 2x, tak bych si jí klidně koupil za tu cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nevim999 Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Jaj uz aby to vyslo :D to budu mit za den dohrany :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 na pc to je sranda na iphone taky ... xková verze bude asi nej jen díky ajchům a těm přidavkům :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Xbox Live Arcade verze Plants vs. Zombies po dlouhém čekání konečně dorazí a to již za měsíc. Poté co navštívila PC a iPhone a iPad, tak 8. září konečně zavítá i na Xbox 360. Převedení ovládání z myši se podle všeho skvěle povedlo a tak nic nebude bránit v kvalitní zábavě. A navíc se můžeme těšit na zajímavé multiplayer mód. Cena hry bude 1200MS bodů. ............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 multiplayer? tak to těší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Zhruba měsíc nás dělí od vydání Xbox Live Arcade vylepšené verze Plants vs. Zombies. Ve večerních hodinách se tato pecka dočkala povedeného traileru, který rozhodně stojí za shlédnutí a pokud váháte nad útratou 1200MS bodů, tak vás možná přesvědčí, abyste již udělali zásobu bodů, aby vám pak nechyběli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Na prvý pohľad jednoduchá a detská hra, ktorá ale vo svete spravila veľký boom sa už na Xbox Live Arcade, v rámci konzolovej exkluzivity, rúti veľkou rýchlosťou. Po nedávnom traileri, sme pre vás dnes zozbierali dostupné screenshoty, na ktorých okrem klasického gameplayu nájdete aj ukážku hlavného menu či ukážky verzus módu. Rozhodne sa je na čo tešiť. Dúfajme ale, že sa Pop Cap Games podarilo hru optimalizovať pre príjemne ovládanie na gamepadoch. Samotné screenshoty sa nachádzajú nižšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesator Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 hraju na ipodu touch a pro mě je to návykovka, jsem zvědavej na xboxu na multiplayer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Nevíte kdy má vyjít DVD verze ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 o dvd verzi nikde není ani slovo ... kdo ví ... já nečekal a kupil a jsem spokojen nelituju peněz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 njn, ale tak když mám fleš tak na live nelezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 stačí vzít hdd k někomu kdo nemá flash stáhnout a pak jenom vzít hdd k sobě ;) jinak xko bez live není xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 To je pravda, ale nebudu kvůli toho kupovat originálky za tisíce korun, to si to raději odpustím... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Ale tak bazar taky existuje ne ? Vyměna her taky existuje nebo snad ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Na DVDčku jsem našel zatím jenom v NTSC/U , takže chvilku počkat a bude to i v Region Free nebo PAL . :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Na DVDčku jsem našel zatím jenom v NTSC/U , takže chvilku počkat a bude to i v Region Free nebo PAL . :) hmm někde jsem četl že pro náš trh to nevyjde ... pokud je venku jenom NTSC tak docela pochybuju že vyjde i v pal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 hmm někde jsem četl že pro náš trh to nevyjde ... pokud je venku jenom NTSC tak docela pochybuju že vyjde i v pal Aha , tak to je celkem blbý .... Přece jen Plants vs. Zombies + 2 další XBLA hry ( mám pocit že jedna z nich je Peeggle ) je celkem dobrá kombinace takže škoda no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 je to škoda ale oc nadělat já stejnak pvz kupil dřív než jsem to věděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Já mylím že to výjde i pro pal, jen počkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.