Farman Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Ahoj,mám problém s PC.Restartuje se mi někdy 3x za den někdy 5x za den.Někdy jenom když brouzdám po netu,ale také někdy když hraji hry.Není to vždy při stejné situaci. PC jsem vyluxoval,větráky jsem zkontroloval. Děkuji za odpvědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kacus.petr Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Ahoj paldo. Obávám se že toto restartování může mít více možných příčin. Problémem může být jak vadný hardware tak software nebo i tebou předvídané přehřívání. Takže se ti pokusím aspoň trochu poradit. Zkontroluj jestli máš konektory uvnitř v počítači dobře připojené, jestli nemůže byt problém jen ve špatně zastrčeném drátu. Podívej se do logu operačního systému(u windowsu pravym na Tento Počítač ->Spravovat->Prohlížeč událostí), jestli se nerestartuje kvůli vadnému ovladači nebo jinému problému. Projeď pc antivirem, jestli za to nemůže virus. Nainstaluj si speedfan nebo jiný měřič teploty kterým zjistíš teplotu procesoru a grafické karty(může se přehřívat i když je chladič vyluxovaný). Vyzkoušej vyměnit všechny komponety počínaje zdrojem počítače abys vyloučil vadný hardware. Nebo jednodušší možnost, přenechej všechnu tuto umornou práci lidem v servisu ať příjdou na problém oni:D. Kdysi jsem měl stejný problém a příčinou byla vadná zásuvka, která mi zkratovávala zdroj. Jak říkám chyba může být opravdu kdekoli. Přeji hodně zdaru a doufám že jsem aspoň trochu poradil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Ve vetsi pravdepodobnosti to bude prehrivanim.Jestli mas pc v nejakem stisnemem prostredi tak je to problem jeste k tomu ta teplota :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Stahni speedfan nebo Everest Ultimate a sleduj teploty.. tim jednoznacne (ne)vyloucis prehrivani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farman Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Ahoj,stáhl jsme si program na měření teploty a tohle mi to ukazuje(při spuštění hry).Moc se v tom nevyznám tak prosím poradte,ale vypadá to,že se to bdue přehřívat... Díky za odpovědi http://www.uloziste.net/750621309/teplota.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Farman
Ahoj,mám problém s PC.Restartuje se mi někdy 3x za den někdy 5x za den.Někdy jenom když brouzdám po netu,ale také někdy když hraji hry.Není to vždy při stejné situaci.
PC jsem vyluxoval,větráky jsem zkontroloval.
Děkuji za odpvědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.